merhaba, pardon ya ben ist zannetmiştim sizi zaten bursadasınız alabalıkla haşır neşirseniz biliyorsunuzdur durumu zaten...
sevgili abim.. dün : bütün gün boyunca oylat civarlarındaki bütün derelerin altını üstüne getirdik..değil yakalamak izine bile rastlamadık...sanki kökü kazınmış ala nın... yanımıza kar kalan yediğimiz böğürtlen kestane ve cevizler oldu..
iyikide izi bile yok şu an tam havyarın ortasında nerede ise dökmek üzere o dediğin yerlerde bileyli,balıklı,kazmut,eğridere,bahçekaya,dere 17 saçmalı ayılı topuk....... aaahh ah ama şu mevsim sakın ha elleme derim zaten seyrek bari açılınca bir kavurmalık çıksın.oylatın üzerinde bizim hala yatakhanemiz ve mutfağımız var arada gidiyorum ama ben asıl bursada 1-2 dere buldum onlara dadandım bu sene fenada olmadı bayağı balık aldım birde sakin yerler.
amiiinnn adresse istediğin haydi not et rizeyi geçiyorsun sağa sapınca toprak yola giriyorsun bayburt tarafına doğru 20 km gidince büyükçe bir ormandan geçip.............................................................. şaka bir yana beraber gideriz mart gelince..
merhaba kardeşim, doğrusu onu kenara çekmedim ben yanına gittim biraz tartıştıktan sonra kıyıya çıkmaya inka oldu
siz büyüdünüz kirlendi dünya artık eski balıklar kalmadı dostum ne yaparsın bunlarla eğleniyoruz küçüklüğünüzdeki kadar büyüklerini yine tutmanız dileğiyle rasgele....
merhaba sizin oraların balıklarından aslında belkide yeterince avlanmıyorsunuzdur yoksa kızılırmağın o tarafı balık cenneti sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.