arkadaşlar yayın sezonu tam olarak ne zaman başlar ve ayrıca istanbul yakınlarında nereye ava gidilebilir bilgi verrirseniz sevinirim ayrıca sakarya nehri olarak duydum dogrumudur acaba
dostum sakaryada bol miktarda yayın mevcut ama yerini bulacaksın batak derin ve de sessiz bi ortam bulman lazım zannedersem 1 temmuz da yayın açılıyo
ayrıca bişey daha sakarya nehrinde başka ne tür balıklar var giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
kardeş 37/2 av sirküsüne göre yayının kapalı sezonu yok çizelge-4 ama çizelge-5'de iç sularda avlanma yasakları belirtilmiş ve istanbul'da av sezonu 1 temmuzda başlıyor. av yeri olarak istanbul civarında pek biyer bilmem ama ankara civarında kiğmir çayı, sarıyer barajı, kızılırmak, kapulukaya barajı gibi yerlerde çıktığı söyleniyor. eğerki ankara tarafına yolun düşerse buralara gidebilirsin rasgele.
yayın hakkında bilgi slm arkadaş yayın sezonu bence başladı 03.06.2007 tarihinde çok güzel bi yayın tuttum
Herkez senin gibi zamansız ve kaçak avlanırsa bizlerden sonra gelecek lere ne emanet edeceğiz.?bunun övünecek tarafı bile yok. önce kendini tanıtsan daha iyi edersin.
kardeş aramıza öncelikle hoş geldin o tarihte yayın yakalamış olman yayın sezonunun başladığı anlamına gelmez bizlerde aslında bu yasaklardan ve sirkülerden bi haber senin gibi zamansız yada sirküler dışı avlar yaptık ancak sirküleri öğrendikten sonra ve yasaklardan haberdar olduktan sonra anladık ki yasaklar bizden sonraki nesillerin de bizler gibi amatör balıkçılık yaparak stress atmalarına yardımcı olmak amacı ile konulmuş o zaman dedik ki bizler amatör avcıyız ve bu kurallar bizler için hatta bizden sonraki nesiller için konulmuş.... ve o kurallara riayet etmeye karar verdik ve o kurallara uyduk. seninde sirküler kanunlarına uyman dileği ile bereketli avlar ve keyifli paylaşımlarda bulunmanı diliyorum....
ben ilk mesajımda çok mu sert olmuşum ne bence ilk mesajıma hiç bakma serdarınki ile aynı düşüncedeyim aslında
evet sence başlamış ama sirkülere göre daha var zahmet edip iki satır yukarıyı okusaydın belki bundan vazgeçerdin.
amasya avcılar kulübü Yayın balığının yasağı yok diye bir şey yok bütün balıklarda üreme dönemine göre yasaklar uygulanır.Bu iç sular ve denizler diye ayrılır.Ayrıca balık cinslerine göre de tarih belirlenir. Lütfen su ürünleri sirküsüne dikkatli bakın saygılar.
Sence açılmış ama sirküler (av sınırlamaları) öyle demiyor http://www.balikavi.net/dokuman/sirkuler372.php#bolum3
Arkadaşlar lütfen sirkülere iyi bakalım, burada yasak diyor,kimisi hala idda ediyor yasak değil diye, yapmayın arkadaşlar, lütfen, şurada 25 gün daha dişimizi sıkalım.