Eşimle birlikte 23,07,2013 öğleden ertesi gün sabah 9 a kadar yayın tutmak niyeti ile yaptığımız avda 2 adet sudak yakaladık yem olarakta avlaktan tuttuğumuz ufak levrekler kullandık çok zevkli geçti istediğimiz balık gelmesede daha güzel balık ile sonuçlandı en kısa zamanda devamı gelecek İnşallah. Sahur yemeğini yedikten sonra göletin aşırı buharlaşmasından dolayı donduk neyseki gelirken odun pazarından aldığım 1 çuval odunumuz vardı zaten gece dolunay olmasından dolayı yayın geleceğine pek ihtimal vermiyordum ve havanın soğuk olacağınıda tahmin ediyordum Bu resimdede yakalamış olduğumuz Tosuncukların resimlerini sizlerle paylaştım Hepinize RAST GELE İyi Forumlar...
Şahane sudaklar, evet göllerde buharlaşma insanı mahvediyor,sırılsıklam kesiliyor insan. kısmetiniz bol olsun.
Maaşallah güzel balıklar almışsınız Hiç Sudak tutmadım ne tadını bilirim ne tutma keyfini ama umarım oldukça keyiflidir
Teşekkürler abi Dün yine orada av yaptım ama bu sefer çok ilginç sabaha kadar hiç vurmadı şevkim kırıldı çok sıkıldım farklı yerler denemek lazım
Teşekkür ederim inşaallah denk gelir onuda çekerim yayını kıyıdan cezbedecek her yöntemi denedim demekki denk gelmiyor sağlık olsun
Umarım bize de bırakmışsındır. Sezai ,hepsini tutmadıysan bayram sonu iki sudakta bize nasip olur inşallah.. Artık büyümüşler , abi olmuşlar sudaklar....