Yayına niyet,Kızılkanata kısmet

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Avni KAPUCU tarafından paylaşıldı.

1. Avni KAPUCU

Avni KAPUCU Avni KAPUCU

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-CURUE 4.20
    Favori Makine:
    D.A.M Quick futura 955 FS
    En İyi Avı:
    18 kg Yayın
    Selam forum üyeleri;Sakarya İli Pamukova ilçesi'nden Avni KAPUCU bendeniz.Bu akşam mesai bitimi havanın da parçalı bulutlu olması nedeni ile gideyim mi gitmeyeyim mi ikiliminden sonra gitme arzusu ağır bastı ve Sakarya nehri Pamukova ile Alifuatpaşa arasında bir mevki de avlanmaya başladım.Kullanılan yemler:Tavuk ciğeri,karasülük ve kemik kurdu.Olta çeşitleri:1 adet şamandıralı olta ve 2 adet de dip oltası.Şamandıralı olta ile tavuk ciğeri takılarak muhtelif denemeler yapılmış ve hiç vuruş alınamadığından kullanımdan vazgeçilmiştir.2 adet sinek kanca ve 50 gram kurşun bağlı kemik kurdu ile yemlenmiş 1. dip oltası ile yakalanan kızılkanat balıklarının ufakları suya geri iade edilmiş olup 3 adedi alıkonulmuştur;Kara sülükle yemlenmiş yine 2 kancadan müteşekkil 100 gram kurşun ilaveli 2.dip oltası ile aniden bastıran yağmura rağmen hedef balık olan yayın balığı beklenmiş olsa da kısmetime o oltama da kızılkanat yakalandı.Eeee ne demiş atalarımız:Kısmetsiz dayak bile yenmezmiş:D Yağmurun gitgide hızını arttırması ile ava son verilerek eve dönülmüş,üstüne de hanımdan laf yenilmiştir.:)Resim hava muhalefeti nedeni ile eve dönüşte çekilmiştir.
    http://img149.imageshack.us/img149/5928/img3815s.jpg

Son düzenleme: 23 Haziran 2010
  2. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Avni abicim tebrikler. Şöyle resimleri de koysaydın gözümüz gönlümüz açılırdı.

3. LapinCash

LapinCash

Avınız iyimişte kendinizi tanıtsaydınız daha iyi olurdu.

http://balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27

Bu arada resim.

Cidden en baştaki balık iyimiş.Acaba o balık kaç kg. geldi ? Sanırım kiloluk var.

Birde bundan bir önceki konudada belirttiğim üzere sanırım sakarya nehrinde bayağı büyük balıklar var.
    Armanda (quigley3401) o nehir de 55 kg. lık yayın yakalamış.

4. Avni KAPUCU

Avni KAPUCU Avni KAPUCU

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-CURUE 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    18 kg Yayın
    Sevgili kardeşim;Dikkatli okursan Selam Forum üyeleri Sakarya İli Pamukova
    ilçesinden Avni KAPUCU bendeniz diye bir giriş yaparak kendimi tanıtmış bulunmaktayım ve Profilimde de yaşım,mesleğim yer alıyor.

5. 054_veysel

054_veysel veysel

Selam Hemşerim harika kızılkanatlar avın daim olsun bende hafta sonu mekece deydim gec gittim kayda deyer bi şey yok tu saldık suya tuttuklarımızı ıslan madan kaçtık pazar çok yağmur vardı pamukova tarafta neyse önce huzur yengem seni düşün müş ağzınızın tadı bozul madan afiyet şeker olsun hemşerim

6. Avni KAPUCU

Avni KAPUCU Avni KAPUCU

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-CURUE 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    18 kg Yayın
    İyi dileklerin için teşekkürler kardeşim.Tabi ki beni düşündüğü için hafif sitem etmesi normal yoksa bu yaştan sonra hanımdan fırça yiyecek halimiz yok hele bir Pamukova lı olarak hiç yok:) Ben de hafta sonu İzmite geleceğim marina ya niyetim var ama tabi hava müsaade ederse ayrıca son günler de durum ne,Balık yapıyor mu?Bi ara sardalya yapıyordu şu an nasıl bilmiyorum.

7. cebirx

cebirx

baba kızılkanat :) yakalamışsın tebrikler

8. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Tebrikler güzel av olmuş..
    Bu arada bu balığın tadı nasıldır ? Geçen yıl Tekirdağda benim sazan oltama da gelmişti, ama tek olduğu için bırakmıştım.

9. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    avni bey tebrikler bir sakaryalı olarak oraların özlemini azda olsa sizingibi büyüklerimizin avlarıyla teselli ediyoruz işten gücten artık memleketede gidemez olduk kücüklügümde babamla az istanbuldan memlekete yayın avına gi
    tmezdik eski günler avlarınız daim olsun siz bu arada emrenin yaşına bagışlayın genellikle böyle yazar ama daha bir avını göremedik kendisinin avlarınız daim olsun en kısa zamanda bir yayın avlamanız dilegiyle

10. ErhanUgurlu

ErhanUgurlu Erhan

Favori Kamış:
    Çelik Karbon Hepsi
    Favori Makine:
    Banax sx 5000
    En İyi Avı:
    12 Kilo yayın
    Kızılkanat çok kılçıklı bir balık nerdeyse kiloluklarını bile yakalamam rağmen geri saldım .
    Yağda kızartmadığınız sürece pekde lezzetli sayılmaz.

11. Avni KAPUCU

Avni KAPUCU Avni KAPUCU

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-CURUE 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    18 kg Yayın
    Evet kılçıklı olmasına kılçıklı ama ben lezzet açısından sazana tercih ederim.Hele bir de açık havada çalı çırpı ateşi ile bol yağda pişirirsen offf yeme de yanında yat:)

12. Avni KAPUCU

Avni KAPUCU Avni KAPUCU

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-CURUE 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    18 kg Yayın
    Valla kılçıklı olmasına kılçıklı ama lezzet açısından ben şahsen kızılkanatı sazana tercih ederim.Hele bir de açık havada bol harlı çalı çırpı ateşi ve bol yağ ile kızartırsanız çok lezzetli olur.

13. LapinCash

LapinCash

Madem öyle , ne diyeyim.

14. FatihaN38

FatihaN38 fatihan ayar

En İyi Avı:
    Ala balık 6 kilo
    tebrikelr avni abim keşke biazdaha çok resim çekseydin yeri görseydin :)

15. ferhatben

ferhatben Ferhat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turna Fresh , Alba Star Bosphorus
    Favori Makine:
    Shakespeare , Okuma Pro 365 , Penn Surf Blaster 8000
    Bir zamanlar Ömerli Barajındada Harika bir potansiyeli vardı ancak son 2 senedır tek bi tane goremedık...