Sevgili üstadlarım abilerim ve kardeşlerim.. Yine yazın yapmış olduğum bir avımı sizinle paylaşmak istiyorum.Tatil için gittiğim Karadeniz Ereğliye yani köyümde fındık toplama zamanı bek bekliyoruz.Yani fındıkları ayı domuz gibi hayvanlar yemesin diye geceleri korumak zorunda kalıyoruz.Bazı abilerim biliyorlardır.Sabahın erken saatlerinde eve dönüş yapıyoruz ve bende evimizin yanındaki ırmağa bir göz atmadan geçemiyorum.Yine böyle bir sabah evin hemen altındaki söğüt ağıcın dibine pustum ve balıkları izlemeye başladım.Cok değil hemen sonra yaklaşık 30 - 40 cm boylarında 4 lü bir tatlısu kefali grubu önümden yavaşça sanki etrafi kolaçan eden zabıtalar gibi geçiverdiler.Bunun üstüne dayanamadım ve hemen evden kamışım ile sabahın ilk ışıklarında cok güzel parlıyan mepsimi aldım.Daha önceki avımdada yapmış olduğum gibi suyun sığ ve dibinde temizliğini avantaj olarak kullandım ve mepsimi atıp beklemeye koyuldum.Yaklaşık 1 dakika sonra paşalar yani deminki gördüğüm 4lü grup tekrar ortaya cıktı ve ben mepsimi yavaşça çekmeye başladım.Daha 1 metre çekemeden bu canarlar mepsime saldırdı birden ortalık karıştı hangisinin aldığını göremedim.Yavaş yavaş çektikten sonra aralarındaki orta boylu olanın yakalandığını gördüm ve cok sevinmiştim.Sanırım 32 cm civarındaydı.Hemen balığımı sudan cıkarıp evin önünde oturan kuzenime göstermeye gittim.O andan ufak bir kare çektik.Daha sonra tekrar aynı yere indim ama bu sefer beklediğimi alamadım.20 cm boylarında 3 adet suya geri bıraktım ve evin yolunu tuttum.Benim için cok güzel bir sabah avı oldu.Raporumu okuduğunuz için çok teşekkür ederim Saygılarımla Kullandığım mepss Av yapmış olduğum yer.Köprüden çekim Tutmuş olduğum balık
Tebrikler sevgili Atilla önemli olan balık avşamak, sende bunu çok güzel uygulamışsın zamanla çok büyük avlara imza atacağından eminim, sevgiler hoşçakal.
Çok teşekkür ederim Değerli üstadım Ağabeyim.Sizlerden öğrenmiş olduğum bilgi ve yöntemler dahilinde usüle uygun avlar yapmaya çalışıyorum.Söylediğiniz gibi gelecekte birgün çok büyük avlara imza atabilirsem bu kesinlikle sizin sayenizde olacaktır.Bende sizin isminizi bol bol dile getiririm Orhan ağabeyimiz üstadımız böyle derdi diye Hep bizimle kalın.Saygılarımla