Yaz mevsimi balık açısından çok verimli bir dönem değil. En sevdiğim aylar olan Eylül, Ekim aylarına kadar tavalık balıklar akşamı geçirmek için yeterli... Alanyadan sevgiler...
Şu resim çok hoş çıkmış,sanki bir çizgi kahraman balığı besliyor Nasibin bol olsun sevgili Onur,tebrikler
Birak super bir zipkinci olmayi, sana sahip olan aileye ne demeli? Ne kadar sansli insanlardir onlar. Bu kadar secmece , bu kadar guzel baliklari sofralarindan hic eksik etmiyecek bir evlatlari var. Maasallah diyelim. Allah(CC) bereketini arttirsin, ozledigin Eylul Ekim ayina saglikla sihatle kavustursun seni.. Kendine iyi bak guzel kardesim.
Hüseyin abi güzel dileklerin içinde ben sana teşekkür ederim... Can abi gerçektem tesadüfi bir olay Güzel yakaladın...
İyi valla...; ya bizim gibi balığa gidemeyenler, gidip de eli boş dönenler ne yapacaklar. Birde ne güzel eylül ekim'e kadar bunlarla idare edeceğiz diyorsun. Kardeş sen bu gidişle eylül ekime kadar denizde balık bırakmıyacaksın ki. Tebrikler, afiyet olsun
onur abi döktürmüşsün mükkemmel bi av daha..Bende dün gökovada çınarlıda daldığımda 2 tane 200 grlık levrek gördüm aklıma hemen sen geldin..Zıpkınım olsa kesin vurabilirdim galiba çünkü dibine gidip neredeyse parmağımla dokunacaktım