Senin ellerin neler yazar Salih??? Sarozda olmayasın, gözünü sevdiğim. hihi Bölgeyi bilmesem çıkıp gelesim geldi. Kolyoz bilinen bir balık, azman istavrit çok çok seyrek olurdu şimdiye kadar. Palamut İstanbul'a yeni giriyor, orada olması şaşkınlık verici. Çatal kuyruk var, biliyorum. 2-3 sene önce lambuka palazı görmüştüm, yine olması muhtemel ama sık karşılaşmak mucize gibi. Valla yazdıklarına göre çok enteresan şeyler oluyor demek ki ara ara... İnşaallah böyledir Salih, biz tutmasak ta olur, hayal ederken bile zevkten dört köşe oldum şu an. Turnayı bi denerim, levrek zamanına kadar. Ayrıca orkinos varsa, kesin ben tutarım.
resimlere bayıldım.emek verdiğiniz belli. tebrik ederim.bu güzellikleri bizimle paylaş tığınız için teşekkürler.sevgilerimle.
Valla Volkan Abi gözümle görmesem bende inanmam bu yazdıklarıma hihi Güzel balık olacak gibi bu kış. Yağmur havası geldi deniz çarşaf gibiydi bugün, bi levrekleri yoklamaya gittim combalak yapmaya başlamışlar ama deniz çok sakin olduğundan sahteyle ilgilenmediler.Sonra geçte olsa baraküdalara bakmaya gittim onlarda yoktu.Çok sakindi deniz, bol bol zargana yavrusu var hatta ilk defa bu kadar çok görüyorum her yer kaynıyor zarganalarla. Orkinos için rastgelsin Teşekkürler Fotoğraflara biraz özen göstermeye çalısıyorum olduğu kadar.Sizlerede rastgelsin reeling
Deniz raporları içinde yayımlanan üst seviyede paylaşımlardan birisi olmuş.Hem avlar ve hemde hazırlanan rapor tek kelime ile süper.Yürekten kutluyorum.Keyifli avlarınızın ve böylesi güzel raporlarınızın devamını dilerim.Sevgi ve saygılarımla...
Çok teşekkür ederim. Mümkün olduğu kadar paylaşmaya çalışıyorum.Sizede rastgelsin.Güzel yorumunuz için tekrar teşekkürler reeling
Bu akşam baraküdalar deniz kenarında mangalda afiyetle yendi. :hungry: Bu arada bademli tarafında saat 6 gibi güneşin batmasına yaklaşık 2 saat varken 2 adet baraküda salına salına önümden geçti.Gündüz gözüylede sakin ıssız kayalıklarda da dolaştığını görmüş oldum.Yeni bir avlakta bulmuş olduk. Arabadan oltaları çıkarmak zor geldiği için onları rahat bıraktım hihi
Salihcim, avlarını tebrik ederim. gerçekten o taraflardan verdiğin bilgiler şaşırtıcı. ben de birkaç tane baracuda alabildim spine başladığımdan beri. ama malesef henüz levrek bulamadım. bu ara işlerimin yoğunluğu dolayısıyla av yapamıyorum fakat. 1 aya kadar başlamış olurum tekrar. bahsettiğin çatalkuyruk ve lüfer (kofanada olur tabi) en çok tanışmak istediğim balıklar. hatta raporlarda gördüğüm büyükçe bir popperı sırf bu yüzden aldım. bakalım hayırlısı artık. izmir de av yaparsan buluşabiliriz. daha büyükleri rastgelsin...
Çok güzel bir yazlık av raporu olmuş, tebrik ederim sizi :thumb: fotoğraflarda harika, en son ki levrek fotoğrafı ve ilk iskarmoz fotoğrafı oldukça kaliteli çıkmış dahasıda rastgelsin...
Büyüh ihtimal, bende resimdeki üstteki gibi görmüştüm hep, ama böylede oluyormuş palazlarında sanırım.Çok ta ufak değildi ama idk Benim gördüğüm alttaki gibiydi. Teşekkürler Serkan Abi Levrekler halen kayıp.Bahsettiğin gibi büyük popper larla güzel kofana avları yapıyorlar.Güzel boyda levrekler ve kofanalar rastgelsin reeling Teşekkürler Avı bitirince bir süre fotoğraflama ile uğraşıyorum.Sizede rastgelsin reeling
Harika Salih kardeşim çok keyifli avlar yapmışsın gerçekten.Ama fotoğraflar ayrıca muhteşemm... Eline sağlık