burak kardeşim hoşgeldin bornovadan epey olduk gibi.. yakında bir bornova toplantısı yapacaz artık mecburen..)
bornova'ya +1... super. bu isin altini bi kurcalamak lazim, niye izmirin denize en uzak yerinden cikiyor bu balik sevdalilari? fikri olan? sadece tesaduf mu? o da mumkun. ama balik tutmak icin ksk, alsancak, mithatpasa, hatay da falan oturanlardan kafadan 10-15 km fazla yol yapmayi goze aldigimiza gore bu iste bi is var
Bülent Abi bizamanlar üniv okurken bende Bornova'da kalıyodum(Özkanlar,evka3,küçük park)..İkinci memleketim İzmir..''Kalbiiiim egede kaaaldıı'' hesaabı..Toplantıya katılsam olurmu ki Aramıza hoşgeldin Burak..Yaşınıda yazsanda nasıl hitab edeceğimizi bilsek.. Keyifli paylaşımlar dilerim..
Burak aramıza katılabilmene sevindim.. Yaşını da belirtirsen abi mi diyeceğiz, kardeş mi öğrenmiş oluruz.. Sorularına gelince: Forum arşivinin "olta malzemeleri" ile ilgili bölümünü incelemeni öneririm. ( Sakın bulamadım deme çok kızarım.. )
tabikide isteyen tüm arkadaşlar davetlimiz olsun.. ama gerçekten bir tanışma yemeği düzenlemeliyiz önce bornova sonra izmir bahara doğruda tüm türkiye.. güzel olur aslında.
anca geldim kardeşim onay maili epeyce geciktide benim buradan kovaladıklarımı izmirden yakalarsın artık