yegenlerim ile balik avimiz + sazan avim

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    merhabalar dostlar
    10 gunlugune memleketten ziyaretimize gelen yegenlerim ile birlikte eglence amacli bir balik avi yaptik. ufakliklarin ilk balik deneyimleri oldukca eglenceli gecti. yavas yavas asilama calismalarina basladim :)))))
    18 temmuz gunu ise tek basima gittigim sazan avinda biri 4 kg civari digeri de 2 kg civari iki balik tuttum. baliklarin ikisi de tek igneli dip takimina ve misira geldi.ikinci baligi maalesef resimleyemedim. yeni telefonun azizligi sayesinde. iki balik ta geri salindi... videonun ilk dakikasini izlemeseniz de olur. hem cekim yapip hem balik salmak zormus :)

http://www.youtube.com/watch?v=TZiv510zsL4&feature=youtu.be

2. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Serhat. Biz bu yıl sazana hasret kaldık.
    Yeğenlerimin gözlerinden öperim.:)

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Tebrikler Serhat. Misirla avlanirken bölgeye takribi ne kadar yemleme yapiyorsun? Misiri tek mi çift mi takiyorsun? Igneye mi yoksa boili gibi saçaga mi takiyorsun?

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    selam roy :)
    ben iki tur yem aliyorum. Traper marka. biri toz karisim sazan icin. digeri de iri misir, bunlari karistiriyorum. daha sonra bizim feeder sistemi gibi feeder basketine doldurup atiyorum. igneye genelde sigdigi kadar 3-5 tane misir takiyorum. misiri da carrefourdan aliyorum.siradan bir misir yani.... yaklasik her yarim saatte te 3-4 top yapip karisimdan atkic ile bolgeye atiyorum.
    aslinda avlandigim bu golette boili ile avlananlar daha cok iri balik tutuyor ama boili sistemi bana uymuyor. adamlar oltayi atiyor 3-4 saat balik vurana kadar dokunmuyorlar. ben 10 dakika da bir cekip kontrol ettigim icin misir daha uygun bana :)))))

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Yeğeninizin olta tutşunu öğrenmeye çalışır bir haliniz var.:p :p

Allah nazarlardan sakınsın.

Bu vesile, zevkinizi ve eğlencenizi dubleye çıkartmışsınız.:thumb: :thumb:

Daim olsun.

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    :laughing: :laughing: ayni dert bende de var. sazanci kamisi bataryaya yerlestiriyor, alarmi açiyor ve icabinda butun bir gece dokunmuyor. ben olta iki saat suda kalsa, acaba ot dibine mi düstü, tasin arasina mi girdi, hala ignedemi acaba gibi bilimum kötü düsüncelerin esiri oluyorum :) 3 kamis açtigimda birine hiç dokunmuyorum ama iki kamisi illa kontrol ediyorum.

feederle sazan olayi gündüz avi için çok etkili cidden. yerini bulmak lazim sadece.

7. Lagos

Lagos Hüseyin

Tebrikler yeğenlerinize unutulmayacak bir anı bırakmışsınız bu sayede.
    Balıkları saldığınız için ayrıca kutlarım , bu duruma yigenlerinizin tepkisinide merak ettim doğrusu selamlar.

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    avın için tebrik ederim,böylesine güzeli salmandan ötürü ayrıca tebrik ederim:) nicesine rasgelesin:)

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Serhat, güzel keyifli görüntüler. :)

Niceleri rastgelsin.

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler yeğenleriniz de sizi örnek alır inşalah.:)