yem derdine son

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında BORGES tarafından paylaşıldı.

1. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Okan kardeşim malzemeyi / konuyu/olayı iyice anlamadan araştırmadan
    hemen yorum yapıyorsun ortalık karışacak..
    Aşagıdaki Virax ın malzemesi dibe takılıp ta kopar da doğaya ne kadar zarar verirse benim yaptıgım da o kadar zarar verir..bunun azı fazlası yok o yüzden fazlada düşünme..ha o/ ha bu..

Ama... ben sunni ye karşıyım dersen felsefen o ise bu durumda sadece benim icatla ugraşma lütfen ...son mesajındaki gibi benim formülü ortaya koyma..hep birlikte sunni yemleri konuşalım..denizde kopardıgımız metrelerce misinaları konuşalım...her balıga gidişte dibe takıpta kopardıgımız kurşunları (oksitleri)konuşalım...vs..digerleri
    teşekkürlerimle

2. Thunderbolt

Thunderbolt Nedim

Hani üstadlardan özür dileyerek

Ben de imkansız (gibi) desem.Çünkü çipura ve mırmır predator yani yırtıcı ve hasmından yemi kıskanan bir balık türü değil.Başka bir deyimle harekete temkinli bir balık türü.Sevgiler...

Son düzenleme: 6 Mart 2008
  3. BORGES

BORGES Seyhan

iyi akşamlar
    ben sadece net'te gezinirken gözüme ilişen gayette güzel bir fikir olduğunu düşündüğüm için balıkçı arkadaşlarımla paylaşmak istedim
    Çok aktif olmadığım için beni tanımıyor olabilirsiniz (ben saklanmıyorum ki hep burdayım yani ortaya çıkmamı gerektirecek bi durum yok BURDAYIM)
    SAYGILAR

4. Sizin ortaya çıkmanız için ne yapabiliriz:p :D ??????

5. OKAN ATMACA

OKAN ATMACA

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan balığı 5.5kg
    Değerli muvaffak abi ;amacım ortalığı karıştırmak değil düşüncelerimi uygun bir uslupla dile getirmek .Sizin icadınızla uğraşmak gibi bir niyetim yok, olamazda.çünkü ben öyle bir yemi icat olarak görmem. Benim formülü ortaya koyma yazmışsın , formülü yazmadan bazı şeyleri izah edemeyiz.ortaya bazı fikirleri döküp tartışalım demişsin tabiki tartışalım abi. Burada tartışmazsak başka nerede tartışırız. teşekkürler.