arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım. adana doğumluyum konyada ikamet etmekteyim.balık yemlemesinde bildiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istedim.burda anladığım kadarıye çoğumuz hangi balık hangi yeme gelir az çok biliyoruz.ama bazan öyle bir durumla karşılaşıyoruzki büyük balıklar zıplıyor balıkları görüyoruz. ama hangi yemi atarsak vurmuyor. tutamıyoruz.işte bu noktada sizlerle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.öncelikle böyle bir durumda avlakta kendimize bir nokta seçiyoruz (malzemeler)ayçiçek küspesi,mısır küspesi,buzağı yemi,bunlar 1,kg. 3kg.un 50 gram anason.bulanların hepsinine bir miktar su karıştırarak katı bir hamur elde ediyoruz.ve bundan kendimize yetecek kadar bir miktar ayırıyoruz.kendimize ayırdıdımız hamuru balık tutmak için kullanacağız diğer kalan hamuru 2 veya üçe bölerek yaklaşık olarak 15-20 metre ileri balık tutacağımız bölgeye atıyoruz.şunuda belirteyim biraz sabır gerekiyor.yemlediğimiz yere bir gün sonra gelirsek daha çok verim alırız.ve ayrıca olta için ayırdığımız yeme biraz daha un ilave edip inceltirsek kullanımı daha güzel olur.bu yemleme etçil tatlısu balıkları haricinde diğer bütün balıklar için geçerlidir
Bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Bahsettiğiniz küspe çeşitlerini sıkı bir hamur yapmakta zorlanan ben sanırım şimdi un ve irmik de kullanıcam.