canlı yemlik balık tutmak için asansör denilen bir icat varmış bilgisi olan varmıdır veya teknikler nelerdir nerden teminede bilirim yardımci olursanız çok sevinirim ben_cello_26@hotmail.com ulaşabilirsiniz
canlı yemlik balık tutmak için asansör denilen bir icat varmış bilgisi olan varmıdır veya teknikler nelerdir nerden teminede bilirim yardımci olursanız çok sevinirim ben_cello_26@hotmail.com ulaşabilirsiniz Evet bende var, balık balzemesi satan yerderden temin edebilirsin.
asansör bir icat değil,takımın ismidir, ama yemlik balık avında nasıl kullanacağını pek anlayamadım......
kenarları yaklaşık bir kulaç olan bir kare düşünün, kareyi uygun ağ ile donatın. dört ucundanda yaklaşık 1 kulaç ip uzatıp yukarıda toplayın. şimdi ağın ortasına biraz ekmek vs. atın ve balık olması muhtemel bir yere bırakın. yavru balıklar ekmekleri yemeye geldiğinde ipi çekin. Kaba anlatımı ile olay bu Muhtelif malzemecilerde bulabilirsiniz.Sanırım ALBA da da var.
Vallahi ilk defa goruyorum boyle birsey Hic kullanmadim ve heralde kullanmaya gerek duymam gibi.Ama cok akillica bir fikir.