Kendo yüzmeyi öğrenmi mi ? öğrendiyse renkleri iyi , Bluefish (iğneyi değiştir) Birde kafası kırmızı bedeni sarı göbegi saydam olsun...
kendo 7,5 ve 9 cmlik palyaço akıntılı suda iyi çalışıyor , bluefish den önerini aldım iğne aynı boymu takayım boşa çıkan biraz daha büyük iğne taksam aksiyonunu çok bozarmı cengize uğramak için an bekliyorum
iğne nedeniyle kaçırdığım balıklar oldu boşluk verdim diye düşünüyordum sahtede ne varsa onu kullanıyordum hımmm daha az balık kaçırırım güzle tavsiyen için çok teşekkür ederim
İstanbulda Aydınlıların karşılaşması nadir olan bi olay hemde bu balıkavcısıysa tanışmalıyım Okan abi seninle
Mağazada ürünleri gerçekten uygun fiyatlarla satmak istiyorum. oscar ürünlerinin toptan satış fiyatları, istoç mağazasının perakende fiyatıyla aynı. bu seneki zamlarla da artık fiyatının uygun olduğunu düşünmüyorum. aynı fiyata magiciandan daha iyi sahteler var. aynı şey bluefish için de geçerli. kendolar ilk çıktığında bir çok renginden alıp deneme fırsatı bulmama rağmen(tekne sırtısı) siftah yapamadığım ve sonuç olarak yüzüşünün kötü olduğu kanaatine vardığım sahteler. geriye kalan eurofish aragorn, yozuri ve rapala kalıyor. özellikle eurofish 10 cm 7 tl den satabileceğim için ağırlıklı tercihim olacak. bir de fladen conrad minnow lar var 2.5 tl lik satış fiyatıyla bluefish alternatifi olabilir. gelecek seneyede arkadaşların tavsiye ettiği gibi luckycraft sammy ve benzeri zor bulunan sahteleri getirteceğim.herkese yardımları için teşekürler...