Ağva taraflarında avlanacaksan yeterde artar bile bu takım Batuhan :thumb: hatta arada bir boğazda avlanmaya gitsen bile akıntı çok güçlü olmadığı sürece seni zorlamaz, yarı yolda bırakmaz.. senin setteki tek nokta kamışın atarı biraz boğaz için düşük okadar, ama akıntının çok olduğu yerlere gitmiyorum diyorsun ve sorun olabilecek bu noktada ortadan kalkmış oluyor kamış ve makineyi doğru kullanıp bakımlarını düzenli bir şekilde yaparsan uzun seneler gönül rahatlığıyla kullanırsın kardeşim :thumb: rastgele..
Ersin abicim çok teşekkür ederim Makinenin bakımlarını düzenli yapıldığında gerçekten iyi işler çıkartacak bir makine. Kullanıcı yorumları gerçekten çok olumlu almamdaki en önemli faktörlerden biride bu oldu açıkcası. Tekrar teşekkür ederim
Her avdan geldikten sonra sadece makinenin değil, surf kamışında bakımını yap.. tatlı su ile ıslattığın yumuşak bir bezle kamışı ve yüzüklerini boydan boya sil ve havlu ile kurula, daha sonra kamışın yüzüklerini varsa wd-40 ile temizle ( ben sıvı gressle siliyorum ) tuzlu suyun yapabileceği oksitlenmeden korumuş olursun makine bakımınıda makineler bölümünden araştırıp öğrenebilirsin :thumb:
250 gram ciddi bir ağırlık; iyi bir teknik; ve genellikle iri bir cüsse gerektirir; Nisbeten uygun fiyata Bosphorus 300 atarlı yada Q kamışlara bakabilirsiniz; daha kaliteli birşeyler bakıyorsanız Italcanna veya Shimano modelleri olabilir...