yenı aldıgım makıne ve kamıs hakkında goruslerınız

Konu, 'Makineler' kısmında ozgur peltek tarafından paylaşıldı.

1. ozgur peltek

ozgur peltek ozgur peltek

merhaba herkese rastgele yenı aldıgım okuma v system vs 65 makıne ve lıneaeffe s-flex 4208 surf kamıs hakkında deherlı yorumlarınızı beklıorum.benım ıcın yorumlarınız cok onemlıdır.bu takımı kıyıdan cınekop ıstavrıt levrek avlarımda kullanıcam.bırde gece mavrıs avında kullana bılırmıyım.sımdıden cok tesekkur ederım.

2. serhatozer19

serhatozer19 serhat Özer

Favori Kamış:
    linaeffe turnafresh 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA power liner
    En İyi Avı:
    4,4 kg sazan , 8.2 kg yayın
    sanırım trabzonlusunuz... hayırlı olsun güzel takım yapmışsınız.. bana göre eşkine gibi büyük balık avlarında da okumanın sıkıntı yaratacağını sanmıyorum... ii avlar

3. ozgur peltek

serhat tesekkur ederım yakın tahmın trabzon deyıl ama samsun:) rasgele kardesım

4. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    öncelikle hayırlı olsun diyorum, güle güle avlarda kullanın inşallah.

s-flex kamışları beğeniyorum, ucu atarına göre son derece hassas ve çapari avında veya uzun mesafeye atış yapmak zorunda olduğunuz yemli avlarda son derece iyi verim alacağınızdan şüphem yok. epeyce deneme imkanım olmuştu bu kamışı. fiyatına göre performansı bence gayet iyi.

özellikle yemli lüfer avlarında denemenizi tavsiye ederim, lüfer avında bilirsiniz vuruşu alabilmek elzemdir, bu kamış da lüfer yanından geçince hisseder (dalga veya rüzgar vuruşlarıyla karıştırmamak için az biraz dikkatli olmalısınız, kısa zamanda gözünüz alışır, atar yüksekliğine bakmayın, atarına göre ucu hassastır). tek bir tavsiyem; max. atar ağırlığından biraz daha düşük kurşun kullanın, aşırı abanmalarda pek güven vermemişti limitlerinde. sanırım bölge itibariyle de o derece ağır kurşunlara ihtiyacınız olmaz. aslında eğer kullanmadıysanız 4206 kodlu daha hafif atarlı olanını da tercih edebilirsiniz.

makineniz ise iş gören bir makinedir, ancak kullanan arkadaşlarımdan gamlanma sorunu olduğuna dair duyumlar almıştım, mümkün olduğunca kaliteli misina kullanırsanız bir sorun olmayacaktır.

güle güle kullanın...

5. ozgur peltek

slm kaan tavsıyelerın ve goruslerın ıcın cok tesekkur ederım sıparısımı yenı verdım kamısı tavsıyen uzerıne degıstırıcem.senın tavsıye edecegın makıne nelerdır sımdıden tesekkurler rastgele

6. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Selam Özgür, bu kamışa "shimano nexave 10000 fa" veya 6000 fa tavsiye ediyorum. almayı düşündüğün v system den biraz ucuza bile bulabilirsin sanırım. 6000-10000 hangisini bulursan al, aynı makinadır, sadece 10000 in kafası biraz daha derindir, fark etmez...

7. ozgur peltek

cok tesekkur ederım kaan tavsıyelerını aynen uyguluorum.rastgele