http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=30168 http://www.balikmarketim.com/?urun-36075-OKUMA-V-SYSTEM-240-cm-10-40gr-ATARLI-SPIN-OLTA-KAMISI.html Kıyıdan at çek için nasıl sizce? Makina biraz ağır gibi ama kullanmaya başlayınca görücez artık. idk idk Rastgele...
Öncelikle hayırlı olsun. Mehmet ağabey hevesini kırmak istemem ama makinayı değiştirme imkanın varsa değiştir derim. Bu makinada misina klavuz yüzüğünde bilya yok. Bilya olmadığından herzaman dönmeyebiliyor ve özelliklede naylon misinaları burup çok kısa sürede yıpratabiliyor. Kamışın oldukça iyi bir kamış. ,aynısının 20-60 gr atarlısın ben kullanıyorum memnunum. Değiştirebilirsen makinayı değiştir değiştiremezsende güle güle kullanmanı dilerim.
güzelmiş, 5 artı 1 bilye demiş. sarma telinde illaki rulman vardır..diye düşünüyorum..ucuz makinelerde bile sarma telinde bilye var..
Ustalar daha iyi bilir tabiki ama makine hem ağır gibi hem de arkadan kalama ayarlı at-çek türü avlarda önden kalama tavsiye ediliyor.
Rulman olmasa bile rulmann görevini yapan plastik türevi bir malzeme vardır en azından ve görevini yapar; tabii siz bakımını yapıp yağladığınız sürece... GS9 makinamda bu tür bir sistem kullanılmış; Shmino'nun düşük seviyeli ürünlerinde de kullanılır bu sistem ve pekçok markanın rulman kullanan makinasından daha düzgün sarım yapar bu makineler...
Önden kalama makinayı kim tavsiye ediyor? Balıkla mücadele ederken kalama ayarını önden yapmaya çalışmak arkadan ayarlamaya göre daha zor. NEden önden kalama tavsiye edilsin ki? idk
Kamış seçimin çok güzel güle güle kullan,ama eğer imkanın varsa makinayı önden kalomalı bir makina ile değiştirirsen daha sağlıklı olacaktır.Özellikle spin ( at çek ) tarzı avlarda önden kalomalı makinalar daha kullanışlıdır...
Makina ile ilgili yorumlara canım sıkıldı şimdi bak! banghead Bende markasına ve bilya sayısına tav oldum sayılır. Kalamanın önden veya arkadan olması gerektiğini hala anlamadığım için ona dikkat etmedim açıkçası. Hala farklı fikirler mevcut kalama ile alakalı ve spin av için her iki seçeneğide önerenler var. Kullandıkça anlarız artık Yorum yapan herkese teşekkürler. Rastgele...
Bu makine yi daha önce kullanan veya halihazırda kullanan birisi yokmu Biriside çıkıp iyi bişey söylesin cyr
Önden veya arkadan kalama tamamen kullanıcının insiyatifine ve tercihine kalmış; kime hangi şekil rahat geliyor ise onu tercih eder; kesin bir kural yoktur bu konuda... Makinayı kullanmadım veya görmedim ancak Daiwa'nın kötü bir makina yapacağını sanmıyorum...
Aldınız mı bu ürünleri? Aldıysanız hayırlı olsun.Güzel avlarınız olsun. Almadıysanız Okuma Ot-30 makina önerebilirim. Daha hafif bir takım olmuş olur.
Umarım iyi çıkar ve siz de beğenirsiniz.Ben görmeden şu takımı oluşturdum. İnan çok hoşuma gitti. Bir de siftah edebilirsek deyme keyfime. Umarım siz de gelen ürünleri beğenirsiniz.