Volkan bey en altan 2.nci fotodaki sağdan ilk üçü uzun olanların, üçüde STRİKE PRO markadır, ayrıntısını kutularını attığım için açıkcası bende bilmiyorum.Selamlar...
Kadir bey evet çantanın fiyatı çok uygun olduğundan dolayı ve tek kaldığından kaçırmak istemedim. Forumdan da takip ettiğim kadarıyla, sizinde at-çek yöntemiyle levrek yakalama hususunda forumdaki tecrubeli kişilerin içinden sayılı olanlardan olduğunuzdan dolayı, özellikle sahteler ile ilgili yapmış olduğunuz yorumdan dolayı teşekkkür ederim, sahteleri kullanımda fazla fırsat olmamakla birlikte, fırsat bulduğumda özellikle belirtmiş olduğunuz sahteler üzerinde levrek avında yoğunlaşacağım ( izinlerde senede 10 -15 gün ) ayrıca tekrardan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım. Avlarınız daim ve trofeli olması dileklerimle. Rasgelsin...
rica ederim ilk resim soldan 2ci sahte sanırım yozurı pins minnow olması gerek,geçen yıl onunlada levrek aldım kaşığın iş yaptığı dönemde bir çok sahte iş yapıyor emin ol şu dönemde onun yanındaki kırmızı kafa silikon dipde pek güzel çalıştırılır texsas ring yöntemi ile gece,altdaki 3lü iğne çıkması lazım,klips kullanılmasa çok daha güzel olur, aksiyonunu iyi verdir yeterki buralarda yok öyle silikon sahte olsa envartere katmıştım çokdan
Abi ben burda dalgalı+bulanık sularda kullandım verim aldım. Özellikle toby 602 2-3 numaraları. Aşırı dalga+bulanık ise 3, az ise 2 numara.
ilk resim soldan ikinci sahte STRİKE PRO marka bir sahtedir Kadir bey Hatay Dörtyol da sahteler den ziyade bu kaşıkla lüfer daha iyi iş yapmaktadır ayrıca ceylan palamutu da hayır dememektedir. 3 ve 4 numaraları tercih ederim, geçmiş bir kaç yıl önce bu kaşıkla çok lüfer ve ceylan palamutu tuttum, inanın sahtelerde daha şiftahım yoktur. ragot roğlularda yani silikon sahteler le at çek yöntemiyle levrek ve palamut tutmuşluğum vardır inşalla bu sahtelerinde bir gün bana iş yaptığını görerek o adranelini yaşamak nasip olur. Kırmızı kafa silikon sahte tatlı su için almıştım denemek nasip olmadı. Demekki denizde de iş yapar diyorsanız ilk fırsatta onada şans tanımak lazım içi kurşunlu atış mesafeside baya iyi olacagına eminim bilgiler için teşekkür.