Yeni at çek takımımla ilk deneme ve ilk balık.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında yavsan tarafından paylaşıldı.

1. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Sahteyi biraz daha denemeden karar vermek güç. Dediğin gibi palamut yakalamış ama şu sıralar o genç palamutların hızla büyümeleri gerekiyor, devamlı aç ve çok saldırganlar, av olabilecek herşeye çok önemsemeden atlayacaklardır. Avların sayısı artmadan ya da daha seçici türler almadıktan önce yorum yapmak doğru olmayacaktır. Benim fikrim böyle.

Misina konusunda 0.20 biraz ince gibi geliyor ama kaliteli bir seçim yapmışsın. Kalomayı doğru ayarlarsan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Tabii biraz da kısmet işi, olur da dediğin gibi kallavi birşey gelirse ve sert kafalarına uygun kaloma alamazsa üzebilir. Ama benim fikrim kalınlığı artırmaman yönünde. Malum, önümüz levrek sezonu. ;)

Keyifli avlarının devamını dilerim.

2. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    Aykut kardeşim Takımını kurduğunda haber ver birlikte avlanalım bir gün.

3. nicholai hel

nicholai hel Aykut

İnşallah Soner biraderim, yaparız tabii. Takımı kurmak problem değil de asıl memlekete dönüşü bekliyorum. Bu kış sezonunu da kaçıracağım, bahar başında dönüyorum kısmetse ve sonrasında inşallah bir ömür Antalyamdayım. Mutlaka ayarlarız birşeyler.

4. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    İnşallah...