turna olubalik ile levrekler ise, kucuk parca seklinde olu balik ile tutulmustur.bir tanede sudak yakaladim sudan cikarirken kancadan kurtuldu. herkeze Hollanda dan selamlar
gecen yaz 50 cm lik levrek alan gordum.tadinida bilmiyorum yemedim ama rex hunt in programinda tuttup tutup kovaya atiyolardi yemek icin .lezzetlidir galliba o kadar taninmis bir balikci bunu yapiyorsa.redfin diyorlardi programda adina.(yazilisi dogru olmayabilir)
irileri dere kayabaligina cok iyi vuruyor,kayabaligi ince uzun oldugu icin levregin agiz yapisina daha uygun,50cm ligi tutanda bu baligi yem olarak kullanmisti,arastirildigi zaman 50 cm nin uzerine cikan bile var.yemezsek ordada olur bu boylari
team-t , trout baba ve sen kara listemdesiniz bu ne ya yeter artık bizde balık tutuyoruz diye geçiniyoruz şaka bir yanada yukarda ismini yazdığım 3 kişininde raporlarını okurken büyük keyif alıyorum daima livarınız dolu şansınız bol olsun
sevgili onur bir onceki raporunda elestirmistim olta nerde diye ama simdi sadece tebrik ediyorum guzel bi av olmus hollandanin neresindensin bakarsin senle bi turna avina gideriz
maşallah o nasıl turnadır öyle tebrikler . Bizimde akarlardan çıkarmıki naylon poşet,ayakkabı,pet şişe,fabrika atıklarıyla beslenebilenleri varsa belki