Yeni Baitcasting takımım...

Konu, 'Takım Çantası' kısmında OMMG tarafından paylaşıldı.

1. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Vaay tebrikler Okan Bey. :) Güzel set olmuş. Trofeleri bu setin keyfiyle çekersiniz inşallah.

O konudan sonra ben de kafaya koydum, mutlaka bir takım alacağım. Makinayı arkadaşla yurtdışından alma imkanım var ama ona kamış getirtemeyeceğim için kara kara düşünmekteyim. :confused:
    Neyse ki bahar başına kadar vaktim var almak için.

Kesinlikle keyfine varılması gereken bir sistem olduğunu düşünüyorum. Ben atçek için kullanıcam ama jig konuşulunca aklıma geldi, o konudaki kılıç avı videosu yok muu!! Kafayı yedirtir adama o mücadele! :dance:

2. OMMG

OMMG OKAN

Evet kardeşim çift kollulardan :) .Aynen öyle,özellikle balığa gidemediğin zamanlar da daha çok malzeme alıyorsun :D .Zaman içerisinde çok daha iyi makinalar alırsın inşallah,rastgele abicim...

3. OMMG

OMMG OKAN

Teşekkür ederim kardeşim.Geçekten denenmesi gereken bir sistem,alıştıktan sonra çok daha keyif vereceğini umuyorum.Makinaları bir şekilde getirtebiliyorsun ama kamış konusu biraz sıkıntı yaratıyor.Ben de at çek için aldım zaten, jig için çok kullanışlı olacağına inanmıyorum.İnşallah gönlündeki takımı en kısa zamanda oluşturursun,rastgele...