Tek kelime ile harika bir av almuş. Öncelikle tebrik ederim. Cesaretinizden (!) dolayı da kutlarım. '' Bu balık sevdası benim başıma bir gün bir iş açacak '' diye kara kara düşünürken birilerinin gecenin bir vaktinde, yaklaşık 10 -12 knot rüzgarda, yağmur altında, açıkta, can yeleklerini giymeksizin ve birkaç metrelik bir bot üzerinde avlanması, benim yaptıklarımın çok daha masumca olduğunu düşündürdü. Lütfen önce güvenlik. Avlandığım bölgede çok acı tecrübeler yaşamış ve tanımasam da son tecrübelerini yaşamış bir çok insan var. Lütfen.. Lütfen.. Önce güvenlik..
Sevgili Mehmet bey öncelikle güzel sözleriniz ve bizim için telaşlanmanız ve düşünmeniz takdir edilecek bir davranış bunun için ayrıca çok teşekkür ederim.İnanın bizim içinde bizim içinde öncelikle güvenliktir onun için denize çıkmadan defalarca hava durumunu birkaç farklı siteden kontrol eder ona göre yola çıkarız bu avımızda havanın bozması hesapta yoktu ve bizde hemen güvenli bir şekilde kıyıladık avımıza kıyıya çok yakın bir mesafede devam ettik,can yeleği konusunda ise haklısınız can yeleği yanımızda olmasına rağmen takmadık,sağlıcakla kalın
MaşaAllah, Allah cc nazarlardan korusun, güzelinde ötesinde, çok güzel bir av olmuş, tebrikler, keşke oralarda olabilsekte, bizde olta sallayabilsek, enkötü avınızın böyle olması dileğiyle....RASTGELE....
Bana göre rapor olarak son zamanların en güzel Mırmır raporuydu. Elinize emeğinize sağlık. Paylaşım için çok teşekkür ederim Cem abi Saygılar...