Tüm forum üyelerine merhabalar... Ben mert güngör,ege'de su ürünleri okuyorum.Bir ders konusu için google'a boru kurdu yazarak,bu güzel siteyi bulduğum için mutluyum.İzmir'de 3. yılımın içindeyim.Ben de,gelir gelmez,fotoğraflar bölümünde gördüğüm üzre balığa gitmek,bir kayık bulup Ege'ye açılmak ve şu İzmir'in balıklarından tutmak istiyorum.Onur abi'nin(SENTHA) hiddetli telkinleri sonucu burada bir merhaba bölümü açarak,gezinirken güzel vakit geçirdiğim bu siteye ilk adımımı atmış bulunuyorum.Kendi adıma faydalı olacağına inanıyor,Tekrar merhaba diyorum. Sevgiler...
..mert hoşgeldin iyi paylaşımlar dilerim su ürünleri okuman iyi bir balıkçı olmana kolaylık sağlayacaktır..çok şanslısın
Hoşgeldin Mert.Okuduğun bölüm nedeniyle foruma oldukça faydalı olacak gibisin.Paylaşımlarını bekliyoruz...
Sevgili Mert kardeşim SİTE' ye hoşgeldin. Bizler amatör balıkçı, boş zamanlarmızda olta ucunda oyalanan gönül vermişleriz. Sen ise profesyonellik kulvarına girmiş bu işin derinliklerine doğru ilerliyorsun. Okulunda ve yaşamında başarılar diler, bu sitede de keyifli paylaşımlar dilerim. Ayrıca hocalarına SELAMLAR.
Murat hoşgeldin. Yakup Hoca'ya dikkat. Yardımcı doçenttir kendisi. Sınav falan yapabilir bak arada sırada. Aman ha çalışmadan gelme olur mu?
mert kardesim sen daha hiddet gormemissin allah da gostertmesin insallah... ilk hosgeldinini almistin benden ama fazla mal goz cikarmaz, bi daha hosgeldin. forumu iyi takip et, bi ucundan bi tekne, kayik organizasyonuna sen de katilirsin muhakkak.