Merhabalar, Senelerdir boğazda balık tutanları görüp özenirdim, birde site içindeki yazıları okuyunca daha bir merak sardım,ama malzeme konusunda, nerde ne tutulur konusunda hic bir fikrim yok okuduklarım kafamı karıştırdı başlangıç olarak, nasıl bir kamış ve nasıl bir makina almam gerekiyor?bilmiyorum, okuduklarıma göre tutmak istediğim balık ve yerin büyük etkisi var kamış ve makina için.Ben bogazda kıyıdan büyük balık (Levrek,çipra ,palamut gibi) tutmak amacındayım,birde alba shop tan almayı düşünüyorum, siz bu güzel işe gönül vermiş abilerim bana kamış ve makina konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim hepinize rast gelsin Sevgilerimle..
ARAMIZA HOŞGELDİN ARKADAŞIM Bu işi öğrenmek,bilgilerini geliştirmek istiyorsan doğru adrestesin.malzeme konusunda istanbullu arkadaşlar yardım ederler sana, şimdiden RASGELE... Resimdeki yavru senin sanırım.allah bağışlasın.....
İçten mesajlarınız için teşekkürler. resimdeki bebek benim üç aylık yavrum, Allah herkesin bebeğini korusun sevgilerimle..
Hocam öncelikle aramıza ufaklıkla birlikte hoşgeldin diyorum.Sonra da haddim olmayarak bir öneride bulunacağım umarım ukelalık olarak algılamazsın.Hani yazında demişsin ya boğazda kıyıdan büyük balık tutmak (özellikle levrek ve çipura konusu düşündürücü ) istiyorum diyorsun.Abi bence ufaktan başlamakta fayda var.Mesela istavrit, izmarit gb...Yanlış anlama tutamazsın demiyorum, ama 3 aylık yavrumuz emeklemeden koşamayacağına göre senin ustalığın da zamanla gelişecektir.Ha bu arada malzeme konusunda da önce hesaplılarından almanı öneririm, pahalı malzemeleri "amacına uygun olarak" ilerleyen zamanlarda alırsın.Çünkü sen de göreceksin ki malzeme için baya bi para dökmen gerekecek. Ben arabamın bagajında 10 ayrı olta taşıyorum da...yani bunun sonu pek yok.Şimdiden bol şans dilerim.
murat abicim aramıza hoşgeldin kardeşinden sana bi tavsiye sen bize ne kadar bütçe ayırabileceğini söyle ona göre bi liste dökelim karşına bakalım o zaman enine boyuna sevgiler saygılar abicim güzel vakitler geçirmen dileği ile