hayırlısı olsun bakalım bakımınıda zamannında yapabilecekmisin yoksa bir kenara atıp bir hafta sonraki balığımı bekleyeceksin
Rüzgar ve dalga durumuna bağlı olarak mümkün.Ama çarşaf gibi denizde çok zor.Ama buruna biri oturursa sorun çıkmaz kanımca Hafif ve tabansız bir bot çabuk alabora olur.Sınırın en üstünü zorlamamak lazım.Veya illaki atraksiyon yapılacaksa ve botun tabanı modifiyeye uygunsa ters "T" gibi ve açılı bir aparat (bir tür salma)güzel iş görür diye düşünüyorum.Ama iyi hesaplanmış ve usta elinden çıkmış olmalı.O da fantezi gibi bişey
Merhaba Halil Bey, 2 hp seagull ile botun surati nasil. Bende de ayni motordan var, bot alacagim ama bu motorla is yaparmi merak ediyorum. Tesekkurler
Barış Bey, Yeni botunuz hayırlı uğurlu olsun. Abi inan ben almış kadar sevindim nerdeyse.. İnşallah koca koca trofeler yakalar, bizlere de bol bol raporlarsın. İyi günlerde kullanman dileğiyle, rastgele.
Öncelikle botunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız bol bereketli avlar geçirirsiniz inşaallah. Ben konuda yazılanları görünce bir mevzuyu merak ettim. 9.9 motora aman dikkat et demişsiniz de ben de yatların arkasında olan 15 hp-25 hp motorlu botları görüp de bu sene içinde alacağım bota hazır bulunan 15 hplik motorumu takmanın uygun olacağını düşünüyordum. Ama kafam karıştı şimdi motorlu botlar hakkında pek bilgim de yok
15 Hp lik motor çok güçlüdür bot için.60 Kg ağırlığındaki resimde görülen botu 7.5 Hp motorla yalnız iken son sürat süremezsiniz.Önü havaya kalkar.Hele ki 15Hp 'yi düşünün.Ama hazırda varsa yapabilecek bir şey yok.Ağırlığını botun kaldırırsa düşük devirde kullanabilirsin.
Demek ki yatların arkasındaki botlara takılı 15-20 hplik motorların hepsi hava cıva için Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
yeni bot yeni botun hayırlı olsun 15 gün sonra bizde izmitten gelmek istiyoruız fıstıklı narlı bizim mekanlarımız tanışmak umuduile yeni botun hayırlı olsun