Yeni boyama teknikleri ile El yapımı sahte çalışmalarım

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Senin çok daha güzellerini yapacağına eminim Emrah kardeş. Teşekkürler değerli yorumun için .
    Sevgiler.

2. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Beğendiğinize sevindim . Daha güzelleri size nasip olur inşallah.

3. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Levent bey. Korkularınızda çok haklısınız. Ben de özellikle evdeki küçük çocuklar açısından bu konuya çok dikkat ediyorum. Kullandığım boyalar akrilik bazlı olduklarından sakıncası yok. Keza ahşap tutkalı da öyle. Ahşapla çalışırken bazen toz olsa da, elektrik süpürgesinin emicisi ile hallediyorum. Paslanmaz malzeme kullanıyorum. Kullandığım mika çalışırken erime yapmadığından buhar olayı olmuyor. En risklisi epoksi olabilir belki , onu da ayrı bir odada, pencereleri açıp çalışarak hallediyorum. Aslına bakarsanız geri dönüşümü kolay ve doğaya uyumlu malzeme kullanmaya özen gösteriyorum.
    Güzel temennileriniz için çok teşekkürler, Bilmukabele.