Yeni buldum sizi

hemşom meraba

hemşom meraba hoş geldin bizlerde kütahya dan .tavşanlı .bide dersinki mehteran bende tavşanlı mehterinden belki tanışıyoruz ama
daha detaylı tanışmak isterdim. sitedeki eksiklerini tamamla ilerleyen zamanlarda görüşmek üzere . derken bizler yani ekip olarak denizde avlanmayı daha çok tercih etmişizdir öylesine bölge sularına avlanmaya çıkarız . görüşmek üzere .
herşey gönlünce olsun
 
Selam sayın site sakinleri,

aranıza Kütahya'dan geldim.Balık tutkusu bizdede malum anlatmaya gerek yok. Paylaşımlarınıza ortak olmaya çalışacagım.Herkeze rastgele.

Bütün dost canlısı arkadaşlar hepinize birden hoşbulduk diyeyim. Biraz roterli oldu kusuruma bakmayın. bu gavur icadında biraz acemiyim. amma velakin teknolojiye ayak uydurmak lazım.yavaş yavaş öğreniyoruz. hepiniz sağolun var olun. kütahyada oturmaktayım. ve 1967 doğ. iki çocuk babasıyım.şu an özel bir şirkette şuferlik yapmaktayım.roterimden dolayı beni affedin.SAYGILARIMLA.
 
gürkan hadi rastgele
 
Ömer 43 evet bende Kütahya mehter takımının ilk kurucularından sayılırım.belki dediğin gibi tanışıyoruz. şu an kütahyadayım. ama mehterle ilgimi kestim.avatara resimlerimizi koyarsak tanıma ihtimalimiz daha yüksek olur sanırım. En kısa zamanda görüşürüz inşallah.
 
Aramıza hoşgeldiniz umarım eğlenceli vakit geçirirsiniz.:)
 
hmmm cok balık tutulacak akarsu göl ve barajlar okulumu orda okudum ama cok soguk oralar hos geldin aramıza
 
Hoşgeldin

Aramıza hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar.(Bende askerliğimin 45 günlük dönemini kütahyada yaptım)
 
HOŞGELDİN !

Bu hastalığın kronik hastalarından biri olarak doğru adresi bulmanız bizi sevindirdi. Eli olta tutmuş olan doğaya ve çevreye saygılı, amacı çok balık tutmak olan değil balık neslinin devamını sağlamak olan herkes gibi sende hoş geldin.

Rasgele !

Elinizden Oltanız, Evinizden Balığınız Eksik Olmasın !
 
Aramıza hoşgeldiniz :)
 
Geç kalmış sayılmazsın aramıza hoşgeldin ;)
 
Back
Yukarı