hemşom meraba hemşom meraba hoş geldin bizlerde kütahya dan .tavşanlı .bide dersinki mehteran bende tavşanlı mehterinden belki tanışıyoruz ama daha detaylı tanışmak isterdim. sitedeki eksiklerini tamamla ilerleyen zamanlarda görüşmek üzere . derken bizler yani ekip olarak denizde avlanmayı daha çok tercih etmişizdir öylesine bölge sularına avlanmaya çıkarız . görüşmek üzere . herşey gönlünce olsun
Bütün dost canlısı arkadaşlar hepinize birden hoşbulduk diyeyim. Biraz roterli oldu kusuruma bakmayın. bu gavur icadında biraz acemiyim. amma velakin teknolojiye ayak uydurmak lazım.yavaş yavaş öğreniyoruz. hepiniz sağolun var olun. kütahyada oturmaktayım. ve 1967 doğ. iki çocuk babasıyım.şu an özel bir şirkette şuferlik yapmaktayım.roterimden dolayı beni affedin.SAYGILARIMLA.
Ömer 43 evet bende Kütahya mehter takımının ilk kurucularından sayılırım.belki dediğin gibi tanışıyoruz. şu an kütahyadayım. ama mehterle ilgimi kestim.avatara resimlerimizi koyarsak tanıma ihtimalimiz daha yüksek olur sanırım. En kısa zamanda görüşürüz inşallah.
hmmm cok balık tutulacak akarsu göl ve barajlar okulumu orda okudum ama cok soguk oralar hos geldin aramıza
Hoşgeldin Aramıza hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar.(Bende askerliğimin 45 günlük dönemini kütahyada yaptım)
HOŞGELDİN ! Bu hastalığın kronik hastalarından biri olarak doğru adresi bulmanız bizi sevindirdi. Eli olta tutmuş olan doğaya ve çevreye saygılı, amacı çok balık tutmak olan değil balık neslinin devamını sağlamak olan herkes gibi sende hoş geldin. Rasgele ! Elinizden Oltanız, Evinizden Balığınız Eksik Olmasın !