Arkadaşlar hep ayrı ayrı konu açıyorduk, kirlilik oluyor.... artık tek bir başlık altında toplayalım diyorum..... bundan sonra hangi yıl, hangi ay yeni ne marka makina çıkarsa buraya ekleyebiliriz... Yönetici arkadaşlar konuyu sabitlerse sevinirim... Exceler®-TSH Features: Fast, 6.2:1 retrieve Digigear™ 4 CRBB Ball Bearings Twist Buster™ Washable, waterproof drag with click adjustment Advanced Locomotive Levelwind Includes alternate-size spare aluminum spool for a wider choice of lines Exceler®-HA Features: Fast 5.3:1 retrieve 3 CRBB Ball Bearings Digigear™ Twist Buster™ Infinite Anti-Reverse Advanced Locomotive Levelwind ABS aluminum spool Lifetime Bail Spring Precision-click drag adjustment Sweepfire®-RA Features: Smooth, ball-bearing drive ABS Aluminum spool Gyro Spin® balanced Convenient rear drag Emblem® Pro-A Features: Four CRBB ball bearings Cast Lock system to prevent accidental bail closure Includes alternate-size spare spool for a wider choice of lines Line guard prevents line snags behind spool Reliable manual bail trip Dual, full-time anti-reverse Digigear™ Twist Buster™ Lifetime Bail Spring Opus® Bull Features: Soft touch handle knob 3 Sealed ball bearings Die cast aluminum body and rotor ABS Aluminum Spool Sealed, multi-disc drag system Machined handle arm Infinite Anti-Reverse Twist Buster™ TD Zillion™ Type R Features: Hyper Speed 7.3:1 retrieve 11 Hyper Speed ball bearings Carbon Swept Handle Ultimate Tournament Carbon Drag Super rigid aluminum frame and side plate Magforce-Z Anti-backlash control Free-floating perforated aluminum spool Infinite Anti-Reverse Exceler® 4.9 Power Reels Features: Powerful 4.9 to 1 retrieve Eight ball bearings, plus roller bearing Magforce®-Z automatic magnetic Rigid, one-piece aluminum frame Lightweight, free-floating drilled spool Swept handle and star drag design Infinite Anti-Reverse
Yok yok bunu daiwa demeyelim.... Yeni çıkan makineler topiği diyelim her markayı tek başlık altında toplayalım... yoksa her marka için topik açmak zorunda kalacağız.... değiştirebilirmiyiz arkadaşlar topiği ?
SHIMANO RARENIUM CI4 FA SHIMANO TWIN POWER CI4 FA SHIMANO SUPER GT RC SHIMANO SUPER GTM RB SHIMANO STRADIC GTM RC SHIMANO TWINPOWER XT RB SHIMANO TWIN POWER CI4 RA
Çalışmanız güzel, başlığı da Yeni Çıkan Makineler Bölümü yada sadece Yeni Çıkan Makineler olarak düzeltilmesi uygundur. En azından Topik kelimesini Türkçe'mize sokmamış oluruz.
caner güzel konu olmuş...bence de işe yarar...herkes bakar ona göre karar verir...bu da benden olsun...yakın gelecekte ki yeni spin makinam olacak... 9 kg drag 235 gram az bakımlı teknoloji harikası... yeni shimano stella 2500...ayrıca 3000 ve 4000 mevcut... fiyatı:900 dolar... daha ayrıntılı bilgi ve özellikler için 10 dakikalık tanıtım videosu: http://www.youtube.com/watch?v=Bx1fy0F66To
Bu da benim kişisel favorim. Yakın zamanda boğaz makinam olarak kullanmak için edinmeye çalışıyorum. Hele bir elime geçsin de, kullanınca ekipmanlar bölümümüze yorumlarım. Buraya makina yazan arkadaşlar da eğer edinip kullanabilirlerse genişce ekipmanlar bölümüne koysunlar da ileride nefis bir arşivimiz olsun, makina kamış almaya gittiğimizde pek çok özelliğini bilelim, güç ve yönlendirme kabiliyeti amatör balıkçıların elinde olsun. Shimano ultegra 5500 xsa ci 4 - 5 +1 x S A-RB tuzlu su korumalı bilyalar - AR-C misina mekik sistemi - Ci4 alaşım eskisinden %20 hafif gövde sistemi - Dyna balance system - Büyük boy power roller - Bakım ve yağlama deliği - Super stopper II - Floating shaft II - Aerowrap II - 2 hızlı sarım sistemi - Ani kalama sistemi - Soğuk dövme alüminyum makara + 1 yedek Gear ratio - 5.3:1 Misina kap. - 315yds/12lb (290m/0.35mm) Ağırlık - 495g (17.5ozs) Resim 1000 xsa buldum ama fark yok şeklen... Uploaded with ImageShack.us
Titanos 5500 XSA Selam, Shimano Titanos 5500 XSA kullanıyorum, kalitesinden çok memnunum yalnız 2 hız ayarının nereden yapıldığını bulamadım, bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
slm konu çok güzel olmuş arkadaşlar buda benden olsun c14 ünü alamadım fiyatından dolayı Uploaded with ImageShack.us
ÜRÜN : SHIMANO MODEL : TITANOS BOY : 4500 XSA TUR : 5.3:1 RULMAN : 1S-ARB+1 BB AĞIRLIK : 565 GR MİSİNE K. : 0,30 MM / 270 MT 0,35 MM / 220 MT 0,40 MM / 150 MT 0,45 MM / 110 MT
Shimano twin power 8000. Fiyat çok tuzlu Tur : 5.6:1 Rulman : 10-ARB+1 BB Ağırlık : 605 GR Misine K: 0,35 MM / 290 MT 0,40 MM / 215 MT 0,45 MM / 175 MT
Okuma Acuador Okuma Avenger Okuma Avenger Bait Feeder Okuma Coronado Okuma Epixor Okuma Epixor EB Okuma Ignite Okuma Inspira Okuma Cedros Okuma vSystem Okuma Safina Okuma Safina Pro Okuma Stinson Okuma Trio
ABU GARCIA (hastasiyiz! ) SORON SERISI STX40, STX60, STX70 (11 paslanmaz celik bilya, 5.1:1 devir) SX10, SX20, SX40, SX60 (7 paslanmaz celik bilya, 5.1:1 devir) REVO PREMIER SERISI (10 paslanmaz celik bilya) PRM10 (5.2:1 devir, 4 kg cekis, 195 gr agirlik) PRM20 (5.1:1 devir, 5,5 kg cekis, 224 gr agirlik) PRM30 (5.8:1 devir, 5,5 kg cekis, 230 gr agirlik) PRM40 (5.8:1 devir, 8 kg cekis, 255 gr agirlik) ORRA SERISI (SX: 8 paslanmaz celik bilya, S: 7 bilya) SX10 (5.2:1 devir, 4,5 kg cekis, 230 gr agirlik) SX20 (5.8:1 devir, 5,5 kg cekis, 258 gr agirlik) SX30 (5.8:1 devir, 5,5 kg cekis, 270 gr agirlik) SX40 (5.8:1 devir, 8 kg cekis, 306 gr agirlik) SX60 (4.8:1 devir, 9 kg cekis, 385 gr agirlik) S10 (5.2:1 devir, 4,5 kg cekis, 224 gr agirlik) S20 (5.8:1 devir, 5,5 kg cekis, 246 gr agirlik) S30 (5.8:1 devir, 5,5 kg cekis, 260 gr agirlik) S40 (5.8:1 devir, 8 kg cekis, 290 gr agirlik)