merhaba arkadaşlar usa'da bu hafta güzel indirimler vardı. ben de sömestır tatlinde gelecek olan biradere getirmesini söyledim. aldığım makinalar: spin için daiwa lexa 4000sh- bu makina için görüşleriniz nelerdir. surf için daiwa emblem pro 5000a- çok tavsiye edildi. ancak türkiye'de satlmayan bir model sıkıntı olur mu? daiwa lexa makina ile daiwa exceler 662 mhfs kamış hediye edildi. bu kamışı tekneden kullanabilirim ancak boyu itibariyle kıyıdan at-çek yapmak zor gibi. kıyıdan at-çek yapmak için ayrı bir kamış almak zorunda mıyım? şu an elimde 2 adet surf kamış var. - lineaffe ım-casting 4.20m - roder goldenhorn 3.90m bu kamışlar ile emblem pro kullanmak doğru olur mu? yoksa daha pahalı bir kamış almam gerekir mi? herkese iyi günelr dilerim
iyi günlerde kullanın . emblemle im castingin ege yada ekdeniz tarzı yemini takıp uzağa atıp zilini takıp bekleyecekseniz olabilir. ancak boğaz tarzı palamut çaparisi çinekop çaparisi atmak için yada ağırlıklı takıma sahte bağlayıp atıp çekmek için son derece ağır kaçar . lineaeffe spider surf mü ne vardı o olabilir belki. bütçeniz varsa. diğer söylediğiniz kamış hakkıdna bilgim yok
Alp merhaba, Daiwa Emblem Pro 5000A 640gr, bizim gruptaki arkadaşlar daha da ağır makinalar ile avlanıyor (715gr) herhangi bir sorun yok ağırlık konusunda. 510gr ve 453gr kamışlar ile kullanıyorum makinayı. Ne kadar hafif o kadar iyi ama Daiwa'da makina hafifledikçe fiyatı $500 üzerine çıkıyor. Güle güle kullan.