Shot at 2007-08-21 Shot at 2007-08-21 Shot at 2007-08-21 Shot at 2007-08-21 Shot at 2007-08-21 herkeze merhaba yine hafta sonu firsat buldgum gibi atladim benim bisiklete ve dogru baliga ve herzamanki yere ve daha sonrada yeni denemeye basladigim baska bir yere gittim.buyuk levrek(yaklasik 30cm),sudak(55-60cm gibiydi) olu balik ile tuttuldu ve diger ufakliklar asso 0,16mm 12 no kanca ve les kurdu ile tutulmustur. herkeze Hollanda dan selamlar
hacim değişik bişiler yokmu yahu hep aynı yer aynı balıklar aynı hikaye bu hafta da başka bir yere git artık köprü altımı bunlar yine
tesekkurler ederim haftaya insallah hava iyi olursa balikta sansimda yaver giderse bir iri bir turna yakalamak isterim.bu avda iyi her boydan var sonucta
ufakliklar bizim mekandan iri levrek ve sudak yeni denemeye basladigim yerden.ne yalan soyliyim bende biktim her hafta ayni seyleri yazip ayni tip baliklari koymaktan.
Başka yerleri deneme şansın yokmu Onur um kardeşim. Senin içinde değişiklik olur. bizlerede yeni avlak resimlerini ve avlarını sergilemiş olursun hem...
avlak yerini degistirmek kolay ama sicak nokta bulmak icin bayagi bir kesif gezisine cikmak lazim .diger taraftan yakalanacak baliklar yine her hafta buraya yolladiklarimdan farkli olamaz,tatli su avinda pek cesit olayina girilmiyor,birde bisiklet ile gittigim icin fazla uzaklara acilamiyorum bununda biraz etkisi var