yeni ima sahteler ile diğer imalarım...

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

abisi çok sağol...merak etme akyaka ağzına kadar balık kaynıyor...bence sende kısa süre sonra bir rapor açarsın...

valla dün deneme fırsatım oldu...çok güzel yüzüyorlar...atışları harika...daha önce sende biliyorsun komomolar ile güzel levrekler aldık...yeter ki merada balık olsun bunlarla kandırmak kolay olur...bilhassa sasukelerin desenleri felaket güzel...

2. modena

modena

abisi bence öncelikle bir alış...hemen masrafa girme...konuyu kavra...forumu araştır...şu an için elindeki 3 sahte kötü sahteler değil...daha iyilerini sonra alırsın...hem renklerde iyi...ama dediğim gibi önce biraz alış...atışlarını geliştir...kamış kullanmaya iyice alış...aksiyon çalış...sonra almaya başla...

birden yüklenirsen elinde gereksiz bir sahte yığıntı olacaktır...kullanmayacağın şeylere para verme...yazık yani...

3. modena

modena

merhaba...:)

şunu söylemem gerekiyor ki: beni avlayan sahteler ile her zaman balık avlamışımdır...tamam balık sahtenin markasına falan bakmaz derler ama ben buna inanmıyorum...kalite her zaman faydalı oluyor...ancak bundan sonra başka marka çok zor kullanırım...sadece kendime seçtiğim sahtelerim hariç...;)

4. modena

modena

ağabey merhaba...

dün çokça çalıştırma fırsatım oldu...kamış aksiyonlarına da çok iyi reaksiyonlar veriyor...vücut yapısı hantal görünse de atım ve sarımı çok kolay makineyi hiç kasmıyor...çok sığ kırma taşlık meralarda çok rahatlıkla kullanılabilir...0-30 daları var...kamışı biraz kaldırsanız suyun tam altından da geliyor...ve bu arada dikkatimi çeken konu şu:

bütün modeller suyun tam yüzey altından gelirken yüzüşlerini asla bozmuyor....bu çok iyi bence...aksiyon kaybı olmaması avcılığı arttırır...

5. modena

modena

akyaka sahili maden iskelesi ve tam karşı hattına kadar her türlü avcılık faaliyetine yasaktır...

ancak her ne hikmetse herkes avlanıyormuş ve kimse bir şey demiyormuş...yani en azından sahil güvenlik hariç...yani amatörlere karışan yokmuş...jandarma falan bir şey demiyormuş...ama sahil güvenlik geldi mi herkes tası tarağı toplayıp vınnnn...:D

6. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Sorma abi yaa geçen bilmiyordum yasağı ilk adi bi sahte aldım marketten o hevesle soluğu akyaka da aldım :D 1 kere attım birden bi sesle irkildim :D Hooop Kardeşim Balık tutmak yasak! :D o hızla soluğu maden iskelesinden ötede aldım :Dhihi

7. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    spin kamışım gelmedi daha abi yaa makara da yok elimde spin için :D olsa ztn hç durmıcam hemen gidecem :D Albastar gama 40 ve Banax sx 2000 var elimde bunlardan hangisi spin olur abi. . çarşamba kamışım elimde. . perşembe gider denerim kendimi bu makinalar olursa :)

8. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Turgay Abi(modena) hakkını helal et abi yaa başını çok şişiriyorum gerek siteden gerek telefondan. . Rahatsız ediyorsam söylemen yeterli abi gerçekten. .

9. modena

modena

ne alaka ya...olur mu hiç öyle şey...:)

tamam hakkım helal olsun...ama inan hiç rahatsızlık hissetmiyorum...

10. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Turgay abi yeni imalaların hayırlı olsun. Bugün bende iki saltiga minnow aldım :D çok şekerler bir ara tanıştıralım :D :D Abi ne olacak bizim halimiz. Büyük boy çöp poşetini dolduracam gibi

Son düzenleme: 11 Mayıs 2011
  11. m.demiray

m.demiray mutlu demiray

selam turgay abicim ben mutlu seni face' ye ekleyemiyorum.

12. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    sağol abi gerçekten :D iyi o zmn rahatsızlığa devam edeyim :D pazartesi aydındayım abi :)

13. modena

modena

ekledim...:)

14. modena

modena

gelmeden önce haber ver...ben orada olmayabilirim...:)

15. UzuNHoca

UzuNHoca Ismail

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.40
    Favori Makine:
    Shimano Sahara 3000 FD
    En İyi Avı:
    Levrek 1.5 Kg
    Abi haber verdimya işte daha nasıl haber vereyim :D Pazartesi oradayım :) bi gün kalcam ztn fazla durmayacağım. . İzmire geçeceğim

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.