Selamlar Şu an sahip olduğum lineaeffe adına kamış takım kutusu ne varsa ayrıca bir adet okuma power liner makinemi ve okuma travertine makinemi bende çetin balıkçılıkta emre arkadaşımdan aldım. aldığım lineaeffe sandalye fabrikasyon çatlak çıktı ve eve geldiğimde farkettim. Bugün değiştirmek için oraya tekrar gittim hemen özür diledi ve değişikliğe gitti ayrıca bu eksiklikten ötürü travertine makinem için ciddi indirim yaptı. ben bu güne kadar hep eminönü civarındaki mağazalardan alışveriş yapmıştım. benim gittiğim yerlerdeki satıcılar yüzüme bakmıyor sorularımı bile cevaplamıyordu. bende doğal olarak bir iğne bile alacaksam kılı kırk yarıyor almak istemiyordum. çetin balıkçılıkta öyle harika bir hizmet gördüm ki vapura binip kaç gündür üsküdara geçiyorum. ve dün ile bugün toplamda 500 liralık alışveriş yaptım. ordan ne alırsanız alın sorun bile çıksa mağaza size ait gibi davranabiliyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca mağaza bu siteninde destekçisi ve web adresi http://www.cetinbalikcilik.com sitede harita var ordan adresi bulabilirsiniz. Hürmetler Volkan
arkadaşlar Aldiğim Power Liner Makinemi Herkeze Tavsye Edrim Baliği Boşta çekiyo Gibi Ve Hizli Dödürüp Biraksam Kendi Dönüp Baliği Karaya çeker çok Güze L Tek Kusuru Var Tasma Atarken Dikat Etmek Gerek Yoksa Mil Yamulur Ve Paralar Boşa Gider