Merhaba, bir süredir forumu takip ediyorum ve çok faydalı bilgilere ulaştım, bugün üyelik işlemi yaptım, biraz kendimi tanıtmak istiyorum. adım Tansu, İskenderunda çocukluğumda balık tutma hobim başladı, şu an istanbul da oturuyorum ancak sık sık bodruma gidip orada bu hobimi tatmin etmeye çalışıyorum. İstanbul da balık tuttum diyemem, çapari tarzı oltalarla balık tutmaktan pek hoşlanmıyorum, imkan bulursam kayıkla ve tecrübeli birileriyle boğazda ve istanbul çevresinde balığa çıkmayı dilerim. Bodrumda güvercinlik yakınlarında koylarda çipura tutuyorum genelde. orada mamun oldukça geçerli bir yem. balık çiftliklerine yakın yerlerden sahilden basit kasnak oltalarla avlanmaya çalışıyorum. Mamun kullanan arkadaşlara bir tavsiyem olabilir, mamunu kuyruk tarafından iğneye geçirdikten sonra kıskaçlarını kopartırsanız, balık kıskacından tutup mamunu kolayca götüremiyor, avlanma şansımız artıyor. Rahmetli Ali Pasiner'in balıkçılık kitabını okuyorum, herkese tavsiye ediyorum. Şimdilik bu kadar, herkese rastgelsin ,saygılarımla
arkadaşım abim üstadım öncelikle aramıza hoşgeldin fakat sana nasıl hitab ediceğimizi bilmemiz için profilinizden imza ayarı yaparsanız iyi olur bu sitemizin kurallarından biri söylediklerimi lütfen yanlış anlamayın çünkü düzeltmesseniz arada anlaşmazlıklar uyumsuzluklar olabilir!!!