paylaşım için teşekkürler, el emeği her aparat, alet, edevat ile yapılan avcılık çok çok daha keyifli oluyor mrsparkle
Ben de ilk defa duydum bilgi için teşkkürler. Soda ve oksijenli su ile hazırlanan bu karışımın ışık verme süresi ne kadar oluyor acaba?
Merhaba Akın bey, 16.11.2013 tarihli forumdaki yazınızda tarifini verdiğiniz fosfor yapımını yapmaya çalıştım olmadı.Soda suyu yerine gazoz kullanabilirsiniz demişşsiniz önce onu+karbonat+oksijenli suyu yaptım ,beyaz bir sıvı oldu,yani olmadı.Bu defa soda(katı)aldım,içine su döktüm biraz ısındı suyu dökünce,sonra bu suya oksijenli su+karbonat ekledim,çalkaladım,sonuç yine beyaz bir sıvı yani yine olmadı. Ben nerede hata ediyorum çok merak ediyorum ,bu nedenle size yazmayı uygun buldum. Akın bey,bu işi yapamayanlar dövülürmüş(!),ben dövülmüş kabul edin,bir daha dövülmemek için bana bu sıvı yapımını özellikle soda suyu nedir ,maden suyumu izah ederek yazarsanız hele hele bir video veya resimle anlatım olursa harika olur. Şimdiden teşekkürlerimle iyi avlar dilerim.