Arkadaşlar kafa esti gittim bi makine aldım..ben size özellikleri yazayım siz bana makranın işe yarayıp yaramıyacağını yazın.. Mm/M 0.18/215 0.20/175 0.25/110 Lbs/Yds 3/235 4/190 6/120 Devir 5.5:1 3 bilyeli
doğukan kardeşim markası ne kaça aldın yazarsan daha iyi olur.Buna göre iyi olup olmadığını söyleyecek ustalarımız çıkar
teşekkürler abi..bir sorum daha olucak..bu arkadan kalma ne işey yarıyor..bilgilendiriseniz çok sevinirim...
anladım da onun ağırlık ayarını nasıl yapacağım..ben onu en sağ tarafa doğru çevirip öyle kullansam olurmu==
Hah Doğukan tam üstadını bulmuşsun. Sakın bu abini kaybetme ne varsa aklında sor sana her konuda yardımcı olur. Namık abin balık ve balıkçılık konusunda bulabilicen ün usta ve üstat kişisidir. Çok şanslısın sana ilk yardımada o koşmuş sevmiş seni demekki sakın saygıda kusur etme kullan bu abinin fikirlerini.
abi ben ne olursa olsun büyüklerime saygıda kusur etmem..abimede çok teşekkür ederim yardım ediyor..bi balıkçı abim bana bir söz söylemişti ''Efendi adam her yerde kazanır.''doğruymuş..
2.5lt kola şişesine su doldur kapağına da kalınca bir iple misinayı bağlayabileceğin bir ilmek yap, 1 metre kadar misinayı makinadan açıp bu ilmeğe bağla, kamışla havaya kaldır, misina yavaşça kendini bırakana kadar kalamayı gevşet, en basit şekli bu
inşallah ilk avdan sonra allah kısmet ederse balıkların resımlerını eklıyecegım..bu aralar bursa burgaz da avlanan varmı??
Bunlar ilk semptomlar.. ilk kıraçanı tutunca çok sevineceksin... sonra lüfer tutan birini görüp..tutmaya çalışacaksın.. sonra elindeki malzemeleri değiştireceksin.. levrek tutulduğunu duyduğun 150 km uzaktaki avlağa gitmeye başlayacaksın.. ispendekten sonra 5-6 kiloluklarını tutmak için uğraşacaksın.. elindeki malzemeleri tekrar değiştireceksin.. hep daha büyüğünü yakalamak için uğraşacaksın... malzemeler konusunda detaylı aramalar yapacaksın.. florakarbon misina ile hybrid arasında kararsız kalacaksın.. ortalama 6gr gelen tekeler için 8gr.şamandıra arayacaksın..
abi bu süper...ben aslında acemiyim dediysem o kadar acemi değilim..sadece önceden kıyıdan değilde tekneden tutuyodum..1 kere 1 saat kaldım döndüğümde balıkların hepsini taşıyamadım yolda dağıttım..ama karadan bana daha zor geliyor..o yüzden acemiyim