doğukan misina olarak asso nun ultra serisini şiddetle tavsiye ederim.. ayrıca kefal için 0,25 biraz fazla gibi geldi bana.. artık deneme-yanılma yoluyla kendin daha iyi tecrübeler kazanırsın
Bu mesaja epedir cevap yazılmamış ama maalesef yeni gördüm. Öncelikle Doğukan şunu belirteyim seninle aynı isimde ve aynı yaşta bi kardeşim var şimdiden kanım ısındı sana. Eğer dinlersen bir iki bişeyde ben söylemek isterim. - Sirküleri iyi oku ve uygula ki ben cani değil, hiçbir balık tutamasamda iyi bir avcıyım diyebilesin. - Şu an için makine ve kamış kalitelerini düşünerek kafanı karıştırma. Prensip olarak hepside aynı işi yapıyor. Sadece kullanım amacına göre rahatlık sağlaması açısından çeşitlilik gösteriyor. Bu ne demek? Aldığın malzemeleri herşey için kullanabilirsin demek. Daha sonra deneyim kazandıkça hangi balık için hangi takımların veya malzemelerin kullanılabileceğini biraz kestirebilirsin. Bu sitedende daha somut sorularla daha somut cevaplar alır düşüncelerini desteklersin. Yani o zaman bununla ne tutarım yerine bunu neyle tutarım diye sorarsın. (Daha rahat ederim anlamında) - Malzemelerini denizde kullanacaksan mutlaka kullanımdan sonra tatlı sudan geçir. En kaliteli takımlar bile bunu yapmazsan elinde kalacaktır. - Ve şunu sakın unutma av kısmet işdir. Burdada hep söyledim bu hobiye şuan için binlerce YTL harcamış olmama rağmen hayatımda tuttuğum en büyük balığı toplam 2,5 ytl'lik takımla tuttum
slm kardeşim seninle tanışmak isterim yeni balıkcısın heralde bursada sana yardımcı olabilirim canım malzeme alacağın zaman tanıdık cok tamam