arkadaşlar yeni aldığım makine hakkında düşündelerini alabilirmiym... fotoda koycaktım ama nasıl beceremedim onuda tarif ederseniz sevinirim. RYOBI ECUSIMA 8000 VI 5 BİLYALI MAKİNA Japon malı ryobı ecusima 5 bilyalı, 550 gram ağırlıgında, önden kalamalı, 5,0,1 yüksek devirli, 0,40 mm misinadan 230 metre alabilen, aluminyum kafalı, katlanabilen kollu makinadır.Sazan ve levrek avları için uygun makina
Hangi balıklarda kullanmayı düşünüyorsunuz bu önemli ? (Daha uygun cevaplar gelir) Bu soruyu ryobi ecusima 6000vi kullanıcısı olarak cevaplama gereksinimi duydum.Ben 6000 modelinden genel anlamda memnunum çünkü şu ana kadar trofe denecek balıklarla test edemedim.Şu ana kadar herhangi bir olumsuz yanını görmedim.8000 modeli tam olarak surf tipi olmasa da uzağa atışlarda avantaj sağlayacağını düşünüyorum. GÜLE GÜLE KULLANIN . RASTGELE . . . Forumda ryobi ecusimayla ilgili açılmış konuyu da okumanızı tavsiye ediyorum.
Güzel bir makina güle güle kullanın. Dış kaplamasına dikkat edin parlak kısımları çabuk çiziliyor, o yüzden kamışınızı yaslarken dikkatli olun yada kamış ayaklığı kullanın.
Aynen bunu unutmuşum söylemeyi.Kayalık yerde avlanırken falan dikkat edin.Ben dikkat etmedim makinenin yarısı çizik içinde.
İzmarit ve çaparide kullandım. Umduğumdan fazla zorladı beni. Yani şahsi fikrim çok güçlü bir makina izlenimi vermedi. Söylenildiği gibi çok çabuk yüzeyi, nikelajları deforme olabiliyor. Hassas kullanmak gerekir. Alınmış alınmıştır. Güle güle kullanın.
kardeşim bu makinanın 6000 vi modeli bende de var ben son derece memnunum süper bir makina sanırım 8000 lik büyük makina onu bilmem ama 6000 vi süper herkese tavsiye edeim