Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar uzun zamandır hiç uğraşamıyodum balık işiyle okul falan vardı.Şuan yeniden balığa falan gitmeyi planlıyorum.Soruma geliyim ben acemilik için olta takımı almıştım fakat iş görümüyor yani misina dolanıyor falan takılıyor.Yeni bir makina almaya karar verdim uygun bişe yani 50 ytl falan civarı olabilir , orta halli bişey olmalı , palamut falan çekmeyi düşüyüyorum.Hani marka ve model makina almayalıyım önerilerinizi bekliyorum
Benim sana tavsiyem BETA 60 ALBA STAR hem rahat hemde pahalı değil(30-40 ytl arası). Ben kullanıyorum çok memnunum
Tek geçerim Osman kardeşim başka bir ürünle ilgilenme bile... Bende iki tane Travertine var ve Okuma Blue Hawk makinamdan daha fazla seviyorum onu...
herkese selam ve tavsiye eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Bugün makina bakmaya gittim yani alba kadar ünlü bir marka bile çok az sayıda bulunuyordu.Satıcı , mesela kendi markasını yazdırıyomuş alba üretimine falan gibi birşeyler söyledi yani 40 liraya değişik değişik markalı ürünler falan gösterdi