yeni makinam tubertini

Konu, 'Makineler' kısmında summerset tarafından paylaşıldı.

1. summerset

summerset Barıs Tufan

Favori Kamış:
    lineaeffe fishing ferrari extreme 2000 surf kamış ; tubertini gorilla surf makine
    En İyi Avı:
    50 cm kofana ;2 kg kalkan
    merhaba arkadaşlar;
    bugün isten erken çıkıp fuarda aldığım üçparçalı yeni surf kamışımla birlikte kullanmak için yeni bir makina aldım markası tubertini bildiğim kadarıyla italyan markası bir makine aslında tica veya daiwa almayı düşünüyordum ama bu makineyi görünce çok hoşuma gitti ve ikisindende vazgeçtim eger forumda bu marka makina kullanan arkadaşlarımız varsa makina hakkında artısı ve eksisiyle yorumlarını esirgemezlerse sevinirim

makina ile ilgili link : http://www.tubertini.it/index2.htm
    yukardaki linkten tubertini katalog sayfasına bağlanıyorsunuz katolog seçeneğini tıkladığınızda ( katalog italyanca ) listede mulinelli ( makineler ) yazan linki tıklayıp ordanda gorilla (aldığım makinanın modeli ) tıklarsanız makinayı görebilirsiniz
    bu arada kusura bakmayın biraz uzun yoldan adres tarif eder gibi oldu ama bulabildiğim en doğru link bu anca çözebildim ve makinaya ait ayrı bir link vermiyor tubertininin sitesi

Son düzenleme: 28 Ağustos 2008
  2. azdiha

azdiha MEHMET BİLGİN

Favori Kamış:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    dağ alası 35 cm
    aynı baslık altında ecusima da var.
    Bu makina Japon yapımı diye lanse ediliyor Türkiye de . Avmarketinde en cok satan deniliyor. Bir yerde gördüm beğenmedim çin de üretiliyor. designed in Japan ?? oda süpheli.

Bu sitede ecusima olması uzakdoğuda uretip satıyor kanaati oluşturdu bende .

3. summerset

summerset Barıs Tufan

Favori Kamış:
    lineaeffe fishing ferrari extreme 2000 surf kamış ; tubertini gorilla surf makine
    En İyi Avı:
    50 cm kofana ;2 kg kalkan
    Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla avmarketinde satılan ecusima Ryobi markasının bir modeli ve aynı model Tubertinide de var çünki Tubertini sonradan öğrendiğim kadarıyla Ryobinin İtalyan ortağıymış. Bu arada makinada designed in İtaly engineering in Japan yazıyo yani İtalyan dizayn Japon mühendisliği diyor. Ama açık söyleyeyim makinanın kendisini aldığım yerde biraz inceledim vaktim dar olduğu için nerede üretildiğini bile sormadım. Yanlız bana makinayı aldığım yerde tavsiye eden ve satan kişi karaköyde alışveriş yapan pekçok amatör balıkçının tanıdığı birisi ve ben onun yanlızca müşterisi değilim. O benim hem çocukluk hem mahalle hemde av arkadaşım ona güvenirim. Önerilerinide fazla sorgulamam çünki pekçok kez karşımda haklı çıkmıştır.benim avlanma tarzımıda hangi balıkların peşinde koştuğumuda iyi bilir. bide yani hemen her ava çıktığında yanında bulunacak olan kişiye onlarca alternatifin içinden bu makinayı tavsiye ediyorsa elini boşu boşuna taşın altına koymuyordur bence vardır bi bildiği :)

Son düzenleme: 28 Ağustos 2008