Selamun aleyküm levrekte spin amaçlı bir makina aldım.SHİMANO CATANA 4000 FB görüşleriniz nelerdir?Ayrıyeten karaköy spot balıktan aldım normalda 90-100 tl lik bir makinaymış ama ben 75 kapattım sağolsunlar çok ilgilileniyorlar özellikle onur atıcı abim çok ilgilendi tanıyanlar bilir.
normal düzeyde bir orta sınıf makinadır rutubetten uzak tutun özellikle avdan sonra kuru bir bezle siliniz bilye ve rulmanları çok cabuk deforme olan bir makinadır.genelde spin için tavsiye ederler ama kullanan lar bilir birsüre sonra dişli problemleri çıkartıyor zorladığınızda malesef dişliler kırılıyor.japon makinalarda kötünün en iyisi okumadır.iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
A.S. Muhammet kardeşim. Fiyat - performans analizinde, güzel bir makinan olduğunu belirtirim. Yüzeysel bakımını ve temizliğini ihmal etmediğin sürece size uzuuuuun sürece sorunsuz hizmet verecektir. ( 4-5 sene makinanın kapağını açıp, iç detaylı bakım yapmanıza gerek yoktur.) Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim ben iyi sonuç almak için temizliğini de iyi yapmak istiyorum.Temzliği her av dönüşü ve 5-6 ayda birde büyük temizlik olarak yapmak istiyorum bana biraz açıklarmısınız nasıl temizliği yapılır.
Av dönüşü kalama düğmesini açarak makarasını çıkar, hem makinayı, hem makarasını çeşmenin altında yıka ve kurula. Özellikle misinanın makaraya sarılmasını sağlayan, misina klavuzunda ki rulmanı, klavuzun ve makinanın oynak, hareketli kısımlarını, kaliteli makina yağıyla yeteri kadar yağla. Bu kadar bakım fazlasıyla yetecektir. Makinayı vidalarından açarak bakım yapayım dersen, eski ayarlarını kolay kolay tutturamazsın. Bir bakmışsın 2-3 parça artmış. Bunada 5-6 sene gerek yok zaten.
tevfik baba iyi anlatmış kardeş babayı dinle ve kesinlikle komple sokme sonra toplayamazsın toplarsın eskı düzeninde çalışmaz 1 parça artar yerini bulucam diye günlerce uğraşır sinir olursun sen 2 sene hiç karışma kullan daha sonra kalamayı aç yağla 1 sene daha oyle kullan işi bilen biri veya bayi bul en son yanında açtır oyle bakımını yaptır toplat kullan
Çekme kuvveti derken neyi kastettiğinizi bilemiyorum; dragı soruyor iseniz herhalde 4-5 kg. civarı olsa gerek; ancak kullanmayı biliyorsanız 8-10 kg.lık levrek de alabilirsiniz...
internetten alışveriş anadoluda yada çeşit bulunmayan çoğu yer için veli nimet gerçektende. ancak böyle toptan alımı yapan dükkanlarda yüzyüze pazarlıkla yapılan alışverişin yeride ayrı. iyi günlerde kullanın