Marhaba Arkadaşlar. Dün uzun bir araştırmadan sonra ALBA STAR SHARK 10 SPİN MAKİNE almaya karar verdim. Bu ürün hakkında varsa sizinde yorumlarınızı, fikirlerinizi almak istiyorum. Ürün aşağıdaki gibidir. Ürün Özellikleri Spin avlar için özel mini makine, 6+1 rulmanlı, 7,0:1 yüksek devir oranı, 0,30mm/130m misina kapasitesi, Alabalık,Turna gibi balıklara suniyemle atçek çin ideal, balık avlama tarzınıza farklılık getirin 0,25mm/185m - 0,30mm/130m misina kapasitesi. Atım esnasında arkadaki mandala basarak misinayı boşa alıyorsunuz. Balık avcılığını zevke dönüştüren bu makineden çok keyif alacaksınız. Avuç içine sığacak kadar küçük boyutlarına rağmen alabalık ve Turna balığı yakalayabilirsiniz.
Makinanın sarımında bir sıkıntı var. Benim misina sardığım makinada sağa doğru yığılma yapıyordu. Bilgin olsun.
Teşekkürler. Umarım iddi bir sıkıntıya sebep olmaz bu durum. Acaba işimi görürmü? Turna ve Alabalık için kullanmayı düşünüyorum da.
ben bu tip bir makinayı av marketinde sordum bana atış esnasında kalama ayarı yüzünden sıkıntılar yaşandığına söyledi bir türlü düzen tutmuyormuş haberin olsun ben bu yüzden albastar admiral 3 lik aldım turna için
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33112 Bu linki dikkatli oku.Bende DAİWA Megaforce aldım.Hiç deneyimim yokken çok güzel şekilde uyum sağladım.Alışırsın.Korkmasın gözün.Turgay Abi çok güzel anlatmış.Bence bu iş için en uygun makineler bunlar....Marka çeşit yelpazesi daha bol olsa daha iyi olur ama ... Hiç korkma kullanım konusunda.Teknik konularda evet problemler varsa bilemem.Yazılan yorumdaki misina yığılması gibi.Ama kullanımdaki yorumlar tamamen kişisel yorumlardır.Makineyi alıp almamanı sakın etkilemesin....
bu tarz makınaları bende hic tutmuyorum... almanyadada kullananlar oldu sureklı sorun yasıyorlardı...
Bu türk makinalar hep sorunlu oluyormuş galiba , ama alacaksanız albastar almayın derim . Erma alın ikisininde fiyatları aynı ama erma daha kaliteli ve dayanıklı.
Bu tip makine kullanmaktan korkmayın alıştığında çok zevklidir. Fakat makine kalitesiz ise illet olursun.