Forumdaşlarım, makinelerimden birisi bozuktu. onun yerine makina alma düşüncem vardı. hergün takip ettiğim fırsat sitelerinde rastladığım bir ürün var. alınabilecek bir ürün müdür? yorumlarınızı bekliyorum. not:kıyıdan av için 3 m kamışla kullanılacak... Ürünü satan sitenin linki; LINK bu da ürün fotosu; Şimdiden telekkürler...
ürünü satan siteyi çok iyi araştırın derim. dolandırılmayın. geçende bir arkadaşım ipin ucundan döndü.
Cetin Selamlar,,,, Bu makinenin fiyati zaten boyle, bkz: diger balik avi magzalari ve int. alisveris siteleri. Fiyatina gore bir makine, cok fazla sey beklenecek bir makine degil. 3mt kamisla herturlu kullanirsin bu makineyi. Agirligini bulamadim ama grafit govdeli oldugu icin hafif oldugunu varsayiyorum, ucuzlugundada buyuk etkenlerden zaten.. yemli ve beklemeli avlar icin uygun. Hedef cipura karagoz mirmir vs. ise kiyidan isini gorur bu makine.
Diğer sitelerde de yakın fiyatlara satılıyor. http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-RAZOR60 Bence iyi bir yedek makine olabilir. Acil durumlarda çantada bulundurmak için uygun bir ürün. Ancak devamlı kullanımda biraz dikkatli kullanmak lazım. Ağır yükleri ve kurşunları çekemez. Yukarıdaki linkte bir yorumlar kısmında kullanıcı yorumu sanırım size yeterince yardımcı olacaktır. Ayrıca site de benzer bir kaç balık malzemesi marketleri gibi oldukça güvenilir bir sitedir.
Merhaba, bende bugün küçük shakespear kamış için makine arayışına girmiştim. Fiyat açısından pek fazla açılamadığım için uygun fiyatlı makineleri araştırdım. Forumda yeni bir konu açmayı düşünüyordum fikirleri almak için, ama Osman Beyin konusunu görünce hem ona alternatifler sunmak için hem bende bir fikir almak için bulduğum makineleri burda paylaşmak istedim. Makinelerin resimleri ve ilgili linkleri aşağıda sıraladım. buradaki makineler için son fiyat limiti en fazla 25 TL civarı. Dolayısıyla bu makineler için çok ayrıntılı yorumlar yapabilmek zor fakat burada önemli olan bu makineleri kullanan arkadaşların tecrübeleri. Şimdi başlayalım makineleri sıralamaya: SPRO POWERCATCHER XPT150 OKUMA RAZOR 60 MAKİNE OKUMA BOXTER BXF60 MAKİNE OKUMA ACCESS A160 MAKİNE REMIXON CHARISMA AIRM CH50 LINEAEFFE TOPGUN 50FD EROS 43 PELICAN MAKİNA Burada benim dikkatimi çeken makine Eros Pelikan Modeli,Siz değerli üyelerin yorumlarını bekliyorum. Umarım Osman Bey' e de yardımcı olabilirim.
Bu ürünlerin kalitesi aşağı yukarı aynıdır. Ancak ben yine de pelican ı tercih ederim. Ama yine de hiçbirisi yüke gelmez. Bu ürünleri alacak arkadaşların ilk iş olarak çevirme kolunu metal veya sağlam marka bir kolla değiştirmelerini de öneririm.
Osman Bey, eğer aldığınız makine hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Bana da ışık tutmuş olursunuz.
Cemal bey Selamlar,,, Her marka fiyatina gore urunler uretir ve son kullaniciya secenekler sunar. Eger makinenin cevap verebilecegi ihtiyacin cok ustunde bir kullanim sergilediyseniz sadece okuma degil bir cok markadaki makinede zaafiyet gorulecektir. Okumanin oyle kaliteli makineleri varki birakin bozulmayi, dagilmayi, bakim bile yapmadan uzun yillar kullanabileceginiz urunleri bulunmakta. Tuzlusu gibi her islevselin cabucak deforme oldugu bir yerde, yillardir bu alanda okuma kullanan, cok memnun olan ve halen ihtiyaclarini bu markadan karsilayan dostlarim bulunmakta.