Cümleten iyi geceler.Mevcut makinemin eskimesi ve daha hafif bir makineye ihtiyacım olduğu için makine arayışlarına girmiştim.Ve Ryobi 3000Vİ makineyi aldım. Makina seçimimde sıkılmadan sorularımı cevaplayan ve önerilerde bulunan Turgay abiye,Alperen abiye,Özgür abiye,Fatih abiye çok teşekkür ederim. RYOBI ECUSIMA 3000Vi MAKİNE
Hayırlı oslun Engin. Bir parça faydalı olabildiysek ne mutlu bize. Güzel bir takımın oldu. Sahte önerilerimizi de unutmayacağını ümit ediyor ve raporlarını ardı ardına bekliyoruz
Makinen hayırlı olsun. Artık sen de makinanın kullanımı hakkında birşeyler yazıp bizi yönlendirirsin yeni makina alımı konusunda.
Ryobi gerçekten harika makineler üretiyor...Bende kobe 4500 var ve memnunum...Fiyatına göre gerçekten çok hoş makineler...Bol trofeli avlara...
güzel makine.hiç zorlanmadan iri balıkları çekebilirsin..bakımını iyi yaparsan uzun süre kullanırsın...hayırlı olsun...
selam engin: aynı makinanın 8000vi modeli bende'de var henüz deneme fırsatım olmadı ama baya methini duydum kendi klasmanında iyi bir makina olduğunu düşünüyorum yalnız edindiğim bilgilere göre sadece boyasının çabuk döküldüğü hakkında yorumlar var başka'da şikayet duymadım... hayırlı uğurlu olsun bol avlar dilerim hoşçakal...
Herkese teker teker teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Daha güzelleri sizlerin olsun. Turgay abi makine gelsin vakit kaybetmicem
hayırlı olsun engin güle güle kullan inşallah güzel avlara imza atarsın ve bize güzel paylaşımlar sunarsın sağlıcakla kal
Vay be Engin Sonunda aldın yani inanayımmı yani gece 12 de mesaj çekmeyecen değil mi artık hangisi iyi diye Ama ben çok alışmıştım be kardeşim Şaka bir yana çok güzel makinanla çok güzel avlara imza atman dileklerimle kardeşim.. hayırlı ve bol trofeli olsun.. güle güle kullan.. Kamış hala gelmedimi..?
Bakımını doğru ve zamanında yaparsan torunlarına kalır kardeşim.Doğru tercih. Avı ve kısmeti bol olsun.
Teşekkür ederim inşallah güzel avlar beni bekler Teşekkür ederim abi Asıl sana vay be abi Bilsem gece 12'de msj çekmez arardım Teşekkür ederim abi.Geldi kamışım bugün. Her avdan sonra bakımını yapıcam.Diğerine bakmadım paslandı Teşekkürler