merhaba forum üyeleri önceden ekim ayı gibi bir kamış almıştım lineaffe oyster cast 3.90 ama parasızlıktan kısmet bügüneymiş izmire geldim aklımda okuma avenger av 65 vardır ama sorduğum dükkanların çoğu ryobi var dedi bende en ryobi alıyım dedim ecusima 8000 vi modelini aldım uygun bir fiyata ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
selam bahadır: harika bir makina aynı makinadan bende de var henüz suyla buluşmadı ama iyi bir makina olduğunu biliyorum. güle güle kullan bol avlar dilerim...
Gule gule kullan Bahadir kardes. Sonucta Japon muhendisligi.Kotu olacagini sanmam.Kullananda cok var bildigim kadariyla. Guzel avlarda kullanman dilegiyle , rastgele...
doğan abi ben bu makineyi internetten alcaktım 107 ila 103 arası değişiyordu sonra gidiyim birde mağzalara sorayım dedim normalde hep internet ucuz olurdu ama mağzaya gittim adam 85 liraya bırakırım dedi birde internneten 7 lira kargo payını da düşünnce uygun geldi aldım bende belki biraz daha pazarlık etsen 80 bırakır yorum da bulunan tüm üyelere teşekkür ederim
sağol bahtiyar mesajını aldım ama ben sana gönderemiyorum kısıtlama gibi bişey var fiyatını konuya yazdım ama reklam amacı taşır mı aldığım yer ondan çekiniyorum sonuçta kaliteyi ucuza almak amaç istiyen olursa adresini paylaşırım
sağolasın emrah abi daha kullanma fırsatım olmadı kutusunda yatıo havalar şöyle ısınsın izmirde başlıycam avlanmaya
Bende tekne avları için kullanıyorum. Parasına göre iyi makina. Çekeri orta karar avlar için uygun, sarımı biraz pürüzlü ( pürüzlü derken shimano sahara ile kıyaslıyorum onu da belirteyim). Güle güle kullanın. Saygılarımla Alpay