Bir haftanın sonunda aldım makinemi bugün elime geçti. Kullanılan malzeme olarak çok kaliteli ve duruşu tok bir makine. Bakalım hayırlısı olsun. Cümleten rastgele..... [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Hayırlı olsun makinen kamısın ryobi kamakatsu sanırım guzel kamıs..bendede var..atcekdemi kullanacaksın makinayı kamısa bakınca bana oyle geldi..
hayırlı olsun emrah güzel avlarda kullanmak nasip olur umarım. yeni bir takımın verdiği heyecan başkadır. makinan çok güzel bir seçim olmuş 40 lığını kulllanıyorum bende çok memnunum alırken özelliklerine bakmadan karar vermiştim çok yakışıklı bir duruşu var çünkü
Çok sağolun bakalım güzel avlar yapabilecek miyiz? Kamatsu 3.45 kamış, bir senedir kullanıyorum taş gibi gerçekten. Yemli avlarda kulanacağım , at çek için kamatsu 3.05 ve oasis4000 kullanıyorum.
Engin abi sağolasın , dediğin gibi kullanmak için an kovalıyorum Senin tavsiyen üzerine aldım dediğin gibi kullanılan malzeme gerçekten çok kaliteli ama aklım hala cedrosta inceleme fırsatım olursa ilerde onuda almayı düşünüyorum (üçüncü makineyi ne yapacaksam bilmiyorum) Rastgele cümleten..... Teşekkür ettim abi sağolasın.
Hayırlı olsun Emrah.çok güzel bir makina,ben burada aradım ama bulamadım.Bulduysam da çok fahiş fiyat çektiler.kaça aldın(sorması ayıp olmazsa)
Çok sağolun teşekkür ediyorum iyi niyetleriniz için. Yeni makine diye insan hemen bir saatte olsa zaman bulup gitmek istiyor ama olmadı bu hafta sonu gelecek hafta kesin giderim hevesle Cümleten rastgele....