İyi akşamlar öncelikle bugün istanbul kaynarcadan albastar eta60 aldım ve extreme powerline 0.30 misina sardı 70 lira verdim lineaeffe turnafresh kamışla kullanıcam nası sizce ve lüferi çekebilirmi?
umarim is gorur.. bundan sonraki alisverislerinde buradan bir ara arastir sor sorustur oyle gidip alirsan kafanda soru isareti kalmaz
Sanırım bu makina olsa gerek. Güle güle kullanın. http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=ETA 60 45 lira yazar burada. 10 rulmanlı; adedi 5 lira olsa kaliteli bir rulmanın, 50 lira yazar zaten. Kullanmadığım bir makina olsa da, hesap ortada.
Abi allah aşkına idare eder senin işini görür diyin bare çinekopta makineyi bırakıp misinayi elle çekmeyeyimde
Tahminimce çeker, çekmem demez. Sorun haftaya çıkar. Sarma telinde iki yada bir bilya vardır, onlar paslanacak. O yüzük dönemez olacak. Arabalar için bor katkılı bir şeyler var. Yada kalite zincir yağı. Öyle bir şeyle yağlarsan şimdi o bilyaları, uzun bir müddet dayanır. Şimdi o yağlar 39 TL filan en ucuzu. Ara sıra söküp tekrar yağlaman gerekiyor. Ucuz mu, pahalı mı o kararı sen vermen lazım. Ha, AV65 alsada bu sorun olacak, ama biraz daha geç olacak. Bu sorunu çözebilen bilya türü, Quantum ve Daiwa'larda var sadece. Diğer markalardakiler belki uzun müddet dayanıyor olsada, sert koşullarda vs. nispeten çabuk aynı mesele oluyor.