S.a arkadaslar sazan avinda kullanmak icin makine almaya karar verdim tavsiyelerde okuma avenger ve safina pro onerildi avenger alacaktim stokta yokmus ve balikmarketim.com melih bey okuma Longbow BaitFeeder LB-65 5+1bb Makine onerdi bende 2 adet siparis verdim sali carsamba elimde olacak insallah beni yari yolda birakmaz.melih beyede ilgisinden dolayi tesekkur ederim.
birader bir yerden alışveriş yaparken istediğin ürün onların elinde yoksa ve sana başka bir ürün tavsiye ediyorsa buna pek kanıpta sipariş verme onlar satıcı malını övüp satmaya çalışır geçenlerdede bir arkadaş konu açmıştı balıkmarketim den sipariş vermiş farklı ürün yollamışlar linki burada bak istersen http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=61076 bende daha önce sıkıntı yaşamıştım siparişlerini verdiğin firmalar istanbulda olursa sıkıntı yaşamazsın fazla çünkü stok depoları istanbulda hepsininde istoçta balıkmarketi izmirden satış yapıyor stokta sıkıntı çıkar mutlaka spotbalik.com oltayagel.com avmarketi.com balikdunyasi.com mcavmarketi.com bunlar istanbuldan satış yapan stokları daha fazla olan siteler ben buralardan alışveriş yapıyorum ama ürünleri stokta gözükse bile mutlaka arayıp varmı yokmu diye sorup teyit ediyorum
ariyorum telefonu acan yok pazar olmasindan kapali sanirim gun icinde surekli ariyacam olmazsa yarin sabah iptal ettirecem sizin tecrubenize guveniyorum tesekkur ederim uyariniz icin