Merhaba günlerce arayış içinde olduğum ve en sonunda kararına vardığım kamış ve makinemi aldım. Bunları sizinle paylaşmak istedim. Balzer den kanca aldım acaip hoşuma gitti ya 10 adet hazır sazan kancaları. Gelen kargo berbattı. Bi baktım uzun bi kutuda geldi kutunun yarısı açık. İçi boş oldugundan üstüne koli konmuş galiba battı içeriye.Neyseki fazla bi zarar yok.Kamışta hafif bi soyulma var. Kamış gerçekten hafif hoşuma gitti. Bakalım denizde ne kadar kuvvetli olacak.Bugün arkadaş çağırdı gel deniyelim diye fakat gidemedim ilk günden talihsiz olay gelir diye korktum vallahi Pazar günü levreğe gideceğim hava iyi olursa inşallah orada ilk denememi yapacağım. 0.25 , 0.35 lik misina ve kamış ayağıda aldım dikmek için. Kamış : lineaffe sprit surf 3.90 Makine : Okuma av-65a Buda kutumun hali. Hepsini balikmarketmden aldım. He birde arkadaşlar 151 tl lik alışveriş yaptım , sitede de diyorki 100tl lik yaparsan kamış makinesi hediye ediyorlar. Fakat bana gelmedi. Mail attım siteye göndermezlerse ne yapmalıyım?
güle güle kullan hayırlı olsun. daha kutudan çıkar çıkmaz makineyi kamışı yakından çekip paylaşman çok güzel. almak isteyen ler için görsel seçenek olur. umarım ilk avındada bi kaç resim çekersin makinenin atış çekiş rahatlık tepkilerini bizimle paylaşırsın . güle güle kullan
hayırlı olsun. kamış hakkında pek bilgim yok ama aynı makina bende de var. makina biraz ağır gelecek ama zamanla alışacaksındır.
evet biraz ağır gibi =) kamışa göre ağır. o makineyle en ağır balığın hangisi oldu ? Rahat çekebildinmi
saol eywallah =) pazar günü levrege gidiyorum inşallah alacağım. İlk defada gidiyorum levreğe bakalım ilk tecrübemde alabilecekmiyim. Silikon yemle atacağım ve tekeyle atmayı düşünüyorum.
henüz makinaya ağır bi balık gelmedi. ama istavritin yoğun olduğu bir dönemde 10 istavriti aynı anda aldığım oluyordu. ben o makina ve lineaeffe oyster 4.50 kamışı sırf kıyıdan çinekop lüfer avı yapmak için almıştım. ilk aldığımda bir kere elimden düşündüm makina kayalara çarptı ve bozuldu. sonra garantiden değiştirdiler. uzun zamandır kullanmıyorum geçen sene çok kullandım sadece.
Ömür boyu garanti diyorda onu biz nereden sağlıyacağız. Mesela aldığım site 2 yıl garanti veriyor. 4. yılında bişey oldu bozuldu ozmana ne yapmam gerekiyor bilgin varmı acaba ?
bigim yo. ben bizim burda aldığım bayide değiştirdim hemen. bir sorun olursa direk oraya gidiyorum. ama uarım sorunsuz güzel avlar yaparsın yeni takımınla biz de burada okuruz görürüz kutlarız seni.