yeni misina aldım nasıl iyi yapmışmıyım

Konu, 'Misinalar' kısmında greenfish tarafından paylaşıldı.

1. çaylak_01

çaylak_01 Ferhat

bence bu konuya sadece kendi deneyimlerinizle bakıyorsunuz ve herkesin sizin gibi düşünmenizi bekliyorsunuz serdar bey.tevfik bey`in de dediği gibi burda birçok kişi bu yolun başında benim gibi.acaba bundan 23 yıl önce o çaylaklık zamanlarında misinanın Esneme, darbeye direnç, zedelenmeye direnç, kayganlık, su tutma, hafıza, görünürlük gibi özelliklerine mi bakıyordunuz?

2. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    hangi avlarda düşünüyorsun abi.
    benimde mesina ihtiyacım olacak

3. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    nippon misinenin üstüne tanımam
    geçen sene 0.20 köstek 0.30 bedenden yapmış olduğum palamut çaparisi ile kıyıdan 7 li çektim balık boyları ortalama 40 cm civarıyıdı sudaki aksiyonu düşünün kıyıda kamışı kaldırırken düşünün beni bu güne kadar hiç yarı yolda bırakmadı çok memnunum yeni görünmez çeşidi geldi palamut çaparilerimi hazırlıyorum

4. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    bu markayı hiç denemedim ama duydum. fazla bir ücret vermemişsiniz. 15 lira 300 metre misina için bence fazla değil idealdir. ben Berkley'den başka misina kullanmıyorum.

Yalnız şunu söylemekte fayda var ;3-4 liraya alınan misinalar ile 15-20 liraya alınan misinalar arasında her zaman fark bulunur. Belki ikiside aynı çekerde olur ama uzun vadede ucuz olan çok daha çabuk deforme olacaktır.
    Rastgele.