Yeni organizasyonlar yapma önerisi,

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Süheyl Başak tarafından paylaşıldı.

1. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    sennur hn ayarlar eminim 1haftada bu organizasyonu..

2. ismailoglu

ismailoglu İSMAİL

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    50 PARÇA 400 GR LEVREK
    hocam günaydın
    haklısınız cumartesi günü foça organizasyonunu gerçekleştirdim.denizin çok duru ve dalgasız olmasından dolayı gopez ve iri isparozdan başka birşey alamadık.kesat bir av oldu.dediğiniz doğru çıktı valla.çeşmeye yapmasına yapalım da çeşmede tanıdığımız gezi ve organizasyonlara uygun tekneci dostumuz yok.o yüzden çeşmeye yapamıyoruz.eğer tanıdığın dostlar varsa bana numaralarını ver bundan sonraki organizasyonu çeşmeye yapayım.

3. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Arkadaşlar,
    Bugünlerde bir boğazda tekne organizasyonu yaparsak iştirakin fazla olacağını tahmin etmekteyim. Zira havalar çok güzel, boğazda balık olduğunu söyleniyor,
    ayrıca balık olmasada hoşça bir gün geçirmek imkanı olacak.
    Haziran ayından itibaren birçok üyemiz İstanbul dışına çıkacaklarını ve çalışan arkadaşlarımızın tatil yapacaklarını ki bu arkadaşlar tatillerde her halde İstanbulda olamıyacaklardır. Dolayısıyla iştirak azalacaktır. Benim organizasyonları bir takvime bağlama önerimin kabul edilmesi ve gerçekleşmesi halinde üyelerimiz kendilerini bu takvime göre ayarlama imkanına sahip olacaklardır. Tabii budurum uzun zaman alacağını ve birhayli düşünülmesi gerektiği kanaatındayım. Bunu hep beraber düşünelim ve sonra harekete geçelim.
    Gelelim bugünlerde yapılacak bir tekne organizasyonuna!
    Mesela 17 mayıs pazar günü, 19 mayıs salı günü veya 24 mayıs pazar günü bir tekne organizasyonu yapılabilirmi?
    Sayın yönetici arkadaşlarımızdan bu tarihleri bir düşünmelerini ben şahsen rica ediyorum.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

4. chromakey

chromakey ozan

En İyi Avı:
    istavrit
    Tekne veya istanbula yakın bir org. ben varım arkadaşlar. Hem sizlerle tanışmış olurumda.. Bütçeyi çok zorlamyın ama :eek:

5. tcomak

tcomak Tayfun Çomak

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    kefal 2 kg
    Bizde organizasyon yapalım diyoruz ama yönetinden pek ilgi yok bu işe...31 mayıs pazar
    olabilir

6. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Arkadaşlar,
    Gördüğüm kadarı ile birçok arkadaşımız yeni bir organizasyon yapılması talebinde bulunmaktadır. Ancak yönetici arkadaşlardan herhangi bir hareket olmamaktadır. Yöneticilerimizin işlerinin çokluğu nedeniyle bu konuda vakitleri olmadığını düşünmekteyim. 17,18,19.Mayıs tarihlerinde Kartal-Pendik açıklarında
    bol miktarda istevrit yakalandığı haberini aldım. Ayrıca ada naçıklarında ve arkalarında da balık yapıyormuş diye duydum. Boğazda durumun ne olduğunu bilmiyorum. Buralarda bir tekne organizasyonu yapmamızın tam zamanı olduğunu düşünmekteyim.
    Eğer düşünülürse Saroz Körfezinde de bir organizasyon yapılacak ise Mayıs veya en geç Haziran ayında yapılmalıdır. Ancak Saroz organizasyonu mutlaka enaz bir gece oralarda kalmamız icap edecektir. Bu mevsim Saroz'un veriminin çok iyi olacağını tahmin etmekteyim.
    Yönetici arkadaşlarımızın yeni bir organizasyon yapmalarını sabırsızlıkla beklemekteyim.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

7. .:fernando:.

.:fernando:. Enes Başer

Favori Kamış:
    Barracuda 2300
    Favori Makine:
    Banax ST 7000C
    çok güzel bir düşünce ve bende bu organizasyonda varım diyorum ancak şöyle bir durum var ben öğrenciyim ve Nevşehirde oturduğumdan dolayı İstanbul gibi yerlere gitmek için bütçe yerlerde geziyor. onun için ben şunu diyorum. Nevşehir Kayseri ve Yozgat illerine rahatça gidebilirim. Ama aile fertlerini biraz zorlarsam antalya için izin alabilirim onuda tam bilemiyorum inşallah anlaşılmıştır yazdıklarım